Nekada se takmičili na terenu, a sada u politici – za koga od sportista glasamo u nedelju?

U nedelju su parlamentarni, predsednički i beogradski izbori a na listama će biti i puno nekadašnjih sportskih asova i ljudi iz sveta sporta, na čije smo sportske uspehe bili ponosni.

Tradicionalno, kao i pred svake izbore još od 2004, kladionica Meridian jedina na našem tržištu izašla sa više od 600 kvota za klađenje na ishod izbora, a ovde je kompletna ponuda klađenja.

*** Sastavi svoj dobitni izborni tiket novcem koji kuća časti – uz promo kod “bullseye” čeka te 2000 RSD bonusa bez uslova ***

Proslavljeni vaterpolista Vanja Udovičić duži niz godina obavlja dužnost ministra sporta, a sudeći po kvotama Meridiana velike su šanse da će to biti slučaj i posle 3. aprila. Da će se ponovo naći u sastavu Vlade kao ministar kvota je 2.00. Njegov nekadašnji saigrač iz reprezentacije Aleksandar Šapić takođe se veoma dobro kotira – kvota da će proslavljeni sportista biti novi gradonalečnik je 1.75, da će zauzeti neku od minstarskih portfelja 1.95, da će biti gradski menadžer 2.00, a da će biti novi premijer 3.00.

U ponudi Meridiana su i brojne ličnosti iz sveta košarke. Tako je kvota da će proslavljeni trener Partizana Duško Vujošević biti novi gradonačelnik prestonice 70. Meridian ima kvote i za nekadašnje uzdanice večitih rivala – Nenada Krstića i Marka Kešelja.

U ponudi je i klađenje na to da će deo nove izvršne vlasti biti neki od legendarnih sportista koji se nisu kandidovali na predstojećim izborima. Tako je kvota da će novi gradski menadžer biti Sale Đorđević 14, Milan Gurović 25, a Novak Đoković čak 99.

To je tek deo bogate ponude kladionice Meridian kada je reč o klađenju na predstojeće izbore. U ponudi od preko 600 kvota moguće je igrati i na:

•           Procenat glasova koji će uzeti svaka od kandidovanih lista na parlamentarnim izborima

•           Ko će biti pobednik predsedničkih izbora

•           Ime novog premijera i ministara u Vladi (više od 50 imena)

•           Izlaznost – ukupnu i po opštinama i gradovima

•           Dueli gradova i opština kada je reč o izlaznosti

•           Procenat nevažećih listića

Meridian još od 2004. omogućio klađenje na domaće izbore

U Srbiji je klađenje na predsedničke i parlamentarne izbore moguće od 2004. godine, zahvaljujući kladionici Meridian, koja je donela najbolju praksu zapadnih zemalja i nudi raznovrsne opcije za klađenje na izbore svih nivoa u Republici Srbiji. Ali ne samo Srbije – izbori u SAD, Velikoj Britaniji, Španiji, Italiji, Francuskoj redovno su u Meridianovoj ponudi.

Inače, bukmejkeri ove kompanije najprecizniji su analitičari javnog mnjenja, jer su za prošle izbore prognozirani procenti glasova na listama Meridiana od konačnih rezultata odstupili za samo 0.79 procentnih poena.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.