Tiket dana (sreda, 30.03.2022)

tiket dana

Igraju se poslednje utakmice u zoni KONKAKAF, čime su završene kvalifikacije za Mundijal, a ostali su još samo baraži. Ostatak ponude je veoma slab, ali ne odustajemo od tiketa. Predložene kvote mogu se menjati.

Kostarika – SAD – 2 @ 2.45 u Mozzartbet

Obe selekcije ispunile su cilj pobedama u prošlom kolu. Kostarika je imala imperativ uspeha u Hondurasu i uspela je da slavi sa 2:1, dok su Amerikanci deklasirali Panamu sa 5:1 i overili plasman na Mundijal. Za Amerikance se znalo da su među favoritima za odlazak na Svetsko prvenstvo, ova selekcija trebalo bi da doživi krešendo kroz četiri godine, kada se Mundijal bude igrao u SAD, Kanadi i Meksiku, ali već sada ima solidan kvalitet, bar za nokaut fazu u Kataru. Kostarika je imala zapažen nastup u Rusiji, istina uzeli su samo jedan bod, protiv Švajcarske, ali su poraženi minimalnim rezultatom i od Srbije i od Brazila. Možda je njihova selekcija u padu, sa scene silazi jedna uspešna generacija, ali je ovo četvrto mesto u grupi sasvim očekivan epilog. Kostarika je slabije startovala, ali je zato u poslednjih šest kola ostvarila pet pobeda i jedan remi. Pobeđeni su Kanađani u San Hozeu, a u Meksiku su odigrali bez golova. Domaćin nema baš nikakav imperativ, sigurno ostaju četvrti i više će razmipljati o rivalima u baražu. Amerikanci mogu i do prvog mesta u grupi, ali je realnije da se sa Meksikancima bore za drugo. Zato je naš predlog dvojka, a za nju se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 2.45.

Ahlen – Fortuna Keln – 4+ @ 2.90 u Mozzartbet

Ovo je utakmica regionalne lige Zapad u Nemačkoj, a u toku je finiš sezone, posle koga bi gostujući tim mogao do prvog mesta i plasmana u baraž za popunu treće lige. Sigurno je da nemačkom četvrtom rangu treba reorganizacija, previše je ekipa podeljenih po teritorijalnom rasporedu, a samo pobednici grupa igraju dodatni meč. Od šest prvaka tri će u viši rang, a igra se previše mečeva. Zapad ima 20 klubova, trenutno je na vrhu Minster sa 67 bodova, jedan manje ima Esen, a 61 je sakupila Fortuna iz Kelna, s tim da drugi i treći imaju po meč manje. Gostovanje u Ahlenu je, pored odlaska u Minster, najteže za Fortunu do kraja sezone i ako ovde slave otvara im se šansa da u preostalih devet kola sustignu lidera. Ahlen je već učinio uslugu Fortuni, ali i Minsteru, tako što je pre sedam dana savladao Esen na svom terenu sa 2:0 i tako ga sprečio da preuzme vrh tabele. Međutim, u subotu je Ahlen prošao kao bos po trnju u Kelnu, gde se saastao sa drugim timom ”jarčeva” i izgubio sa 6:1. Za to vreme je Fortuna pobedila u Lipštadu sa 2:0, što im je bio prvi trijumf posle punih pet kola u kojima su četiri puta igrali nerešeno i izgubili od Bonera. Sami su krivi u Fortuni što imaju ovaj zaostatak, u Ahlenu moraju ići na pobedu, ali je domaćin opasan na svom terenu na kom nije poražen na sedam poslednjih mečeva. Uglavnom, očekujte golove, a naš predlog je 4+. Za ovaj tip u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.90.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 7.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.