Tip dana: Miljonarios – Junior: Domaćin pobedom izbija na prvo mesto Aperture!

U sredu je za razliku od jučerašnjeg dana izuzetno slaba ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta ponovo analizirali jedan duel iz kolumbijske Aperture, i to meč između Miljonariosa i Juniora.
Susret između ova dva tima je zakazan za 03:00h.

Miljonarios: Sjajne partije na startu sezone!

Fudbaleri Miljonariosa igraju fantastično ove sezone, a to nam najbolje pokazuje i trenutna tabela koja nam govori da se trenutno ova ekipa nalazi na sjajnom drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na najtrofejniji kolumbijski tim Atletiko Nasional, koji ruku na srce ima i meč viška, što znači da bi Miljonarios eventualnim trijumfom na ovom duelu protiv Juniora dospeo na prvo mesto na tabeli, što bi bila stvar koja bi dobrano obradovala sve navijače ovog tima.
Inače, u prošlom kolu je trenutno drugoplasirani tim na tabeli posle dosta vremena doživeo jedan poraz i to na gostovanju kod Independijentea iz Medeljina, a taj susret je završen rezultatom 1:0.
Pre toga je Miljonarios vezao čak sedam trijumfa u najkvalitetnijem rangu kolumbijskog fudbala i došao do plasmana na potpuno zasluženu drugu poziciju.
Pre tog poraza u prošlom kolu od tima iz Medeljina, drugoplasirani tim na tabeli je odigrao još jedan sjajan meč na svom terenu protiv Onsa Kaldasa, a taj susret je završen rezultatom 1:0.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada su “milioneri” odigrali pet susreta na svom stadionu i ostvarili čak četiri trijumfa, uz poraz od Atletiko Nasionala kada je bilo 0:2.
Od tada je Miljonarios odigrao četiri meča na svom terenu i ostvario isto toliko trijumfa, a ono što je veoma zanimljivo je da drugoplasirani tim na tabeli u tom periodu nije primio niti jedan gol, što je još jedan od pokazatelja koliko zapravo dobro igra ova ekipa na domaćem terenu.
Inače, kada su u pitanju međusobni susreti sa Juniorom, na pet poslednjih mečeva između ova dva tima imamo polovičan učinak, pošto su dva puta slavili “milioneri”, dva puta Junior, a jednom je meč završen bez pobednika, uz podatak da je na dva poslednja susreta između ova dva tima Miljonarios upisao isto toliko trijumfa, zbog čega u veoma lepom raspoloženju dočekuju trenutno osmoplasiranu ekipu na tabeli kolumbijske Aperture.

Junior: Primarni cilj je plasman u plej-of!

Junior je Klausuru završio na visokom četvrtom mestu na tabeli, a primarni cilj će kada je Apertura u pitanju svakako biti plasman u doigravanje.
Iako je još uvek rano govoriti o tome, međutim, kako stvari sada stoje deluje da će ova simpatična ekipa do bukvalno poslednjeg kola voditi veliki borbu za plasman u doigravanje.
Naime, trenutno se Junior nalazi na osmom mestu nas tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju najkvalitetnijeg ranga kolumbijskog fudbala donosi plasman u plej-of.
U prošlom kolu je Junior samo remizirao na svom terenu protiv osamnaestoplasiranog Pasta, a taj meč je završen rezultatom 1:1 uz podatak da je domaći tim bio daleko kvalitetnija ekipa na terenu, ali prosto lopta nije htela u gol te večeri.
Na poslednjih pet susreta je osmoplasirani tim na tabeli ostvario tri trijumfa, jedan poraz i jedan remi i to ovaj pomenuti u prošlom kolu.
Kada su u pitanju partije na gostovanjima, do sada je Junior odigrao šest mečeva na strani i doživeo čak pet poraza uz samo jedan trijumf i to kod trećeplasirane Tolime, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Za razliku od gostujućih mečeva, na svom terenu je Junior do sada odigrao šest mečeva i ostvario pet trijumfa uz jedan remi i jedan je od najboljih domaćina u ovogodišnjem izdanju kolumbijske Aperture, koja odavno nije bila ovako kvalitetna.
Poslednji međusobni susret izemđu Miljonariosa i Juniora je odigran krajem oktobra prošle godine kada su popularni “milioneri” bez većih problema slavili sa 4:1, pa je sigurno da bi gostujuća ekipa ovog puta da izbegne ne samo težak poraz, već i poraz generalno, ali će to biti izuzetno težak zadatak pošto domaćin pobedom izbija na prvo mesto na tabeli, i teško je poverovati u to da bi Miljonarios to mogao da propusti.

Naš predlog

Samim tim što trijumf domaćinu donosi drugo mesto na tabeli, mišljenja smo da će ovaj tim odigrati još jedan dosta dobar meč na svom terenu i zabeležiti veoma važan trijumf, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.06.
Zanimljivo je da nam mečevi Miljonariosa na domaćem terenu ali i Juniora na strani ne donose previše golova, pa je za očekivati da ih ne bude ni ovog puta zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 0-2 gola za koju je kladionica Meridianbet odredila kvotu 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.