Tiket dana (četvrtak, 31.03.2022)

tiket dana

Izdržaćemo još danas sa lošom ponudom, a već od petka, prvog dana aprila, sve će biti mnogo bolje. Ne, nije prvoaprilska šala, vraćaju nam se ligaška nadmetanja, a većina prvenstava ulazi u završnicu. Napominjemo da su predložene kvote bile aktuelene u trenutku pisanja teksta.

Kolo Kolo – Union Kalera – 1,0-3 @ 2.06 u Meridianbet

Domaćin je jedini osvajač Kopa Libertadores iz Čilea, a to se dogodilo pre više od 30 godina. Sećamo se da je Kolo Kolo tada igrao finalni meč Interkontinentalnog kupa protiv Crvene zvezde, koja je te godine bila pobednik Kupa šampiona i kao najbolji tim Evrope ukrstila koplja sa najboljim u Južnoj Americi. Srpski tim bio je ubedljiv u Japanu i sa 3:0 savladao Čileance. Kolo Kolo je aktuelni vicešampion Čilea, titulu je prošle sezone osvojila Univerzidad Katolika, koja je na kraju imala šest bodova više od Kolo Koloa. U novom prvenstvu Čilea Kolo Kolo je opet drugi, ali je odigrano tek sedam kola. Oni su sakupili 14 bodova i u leđa gledaju jedino Kobresalu, koji je sakupio dva boda više. Kolo Kolo ima jedan poraz, doživeli su ga pre mesec dana kod Huačipata minimalnim rezultatom, a da su u dobroj formi pokazali su u prošlom kolu kada su sa 5:0 slavili na gostovanju kod Palestina u malom gradskom derbiju Santijaga. Union Kalera je završio na četvrtom mestu prošle sezone, ali je zato pretprošle bili nadomak osvajanja titule, bez koje su ostali u samo finišu, a skupo ih je koštao poraz baš od Kolo Koloa, pa je pehar otišao u vitrine Univerzidad Katolike, koja je počela da uspostavlja dominaciju. Kolo Kolo planira da vrati trofej, pogotovo jer su pre dve sezone bili na pragu ispadanja, a već naredne stigli do vicešampionske titule. Uniao Kalera u prvih sedam kola ima samo jednu pobedu, dva poraza i čak četiri nerešena rezultata. Kolo Kolo je favorit i očekujemo njegovu pobedu uz ne baš mnogo golova. Naš predlog je 1,0-3 sa koeficijentom 2.06 u kladionici Meridianbet.

Esbjerg – Hobro – x2,3+ @ 3.75 u Meridianbet

U drugoj ligi Danske je završen regularni deo prvenstva, a sada je liga podeljena na dva dela, prvih osam će se boriti za plasman u elitu, a timovi iz druge polovine, njih takođe osam, gledaće da izbegnu najgore i ispadanje u treću ligu. Potpuno neočekivano timovi Esbjerga i Hobra nalaze se u donjoj polovini. Ove dve ekipe su pre samo dve sezone vojevale u danskom elitnom rangu, a sada će se boriti za opstanak u drugoj ligi. Hobro ima dva boda više od Esbjerga, ali ni jedni ni drugi ne mogu mirno da spavaju. Ispod njih su samo dve ekipe, a ima da se odigra još 14 utakmica. Esbjerg je u jako lošoj formi, ovaj tim je na četiri odigrana meča posle prvenstvene pauze osvojio samo jedan bod, dok je tri puta poražen. Hobro je igrao odlično posle nastavka sezone, upisali su tri pobede i jedan remi, ali ni to nije bilo dovoljno da se presele u gornju polovinu tabele nedostajala su im tri boda. Esbjerg je dobio oba ovosezonska duela sa Hobrom, prvo su na svom terenu slavili sa 2:1, da bi onda u gostima pobedili sa ubedljivih 6:2. Međutim, to je bilo jesenas, kada je Hobro igrao baš slabo. Ovaj tim je sada u mnogo boljoj formi i očekujemo da počne da vraća dugove Esbjergu. Naš predlog za ovaj meč dupla šansa na goste uz bar tri pogotka ukupno. Za x2,3+ u kladionici Meridianbet kvota je 3.75.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 7.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.