Tiket dana (petak, 01.04.2022)

tiket dana

Najzad nam se vraćaju ligaška nadmetanja i neće biti prekida do završetka sezone. U mnogim ligama su pobednici poznati, ili se mogu pretostaviti, ali ima i krajnje neizvesnih takmičenja. U petak je ponuda još uvek relativno ograničena, ali već od subote je u punom sjaju. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Beršot – Klub Briž – 2/2,2+ @ 2.00 u MaxBet

Ovo bi trebalo da bude zicer za aktuelnog šamiona Belgije. Domaćin je u jednom momentu pokazao volju da se izbavi iz gotovo izgubljene situacije, ali je sa šest vezanih poraza u prethodnih šest kola, ugasio svaku nadu. Dva kola pre kraja regularnog dela Župiler lige Vasland Beršot je ubedljivo poslednji sa samo 16 bodova, dok prvi tim ispred ima čak 11 bodova više. Za to vreme Klub Briž nastoji da još više priđe vodećem Rojal Unionu, koji je sada na pet bodova razlike, i da u doigravanju uspe da ga prestigne. Klub Briž je uspeo u nameri da sada sve zavisi od njih samih. Jednostavno, ako dobiju sve utakmice do kraja, a njih je sotalo ukupno osam, računajući dve u regularnom delu, te šest u plej-ofu, odbraniće naslov šampiona. Naravno, to je lakše reći nego ostvariti, pogotovo u doigravanju kada budu igrali sa ostale tri ekipe koje će biti među četiri najbolje. U Beršotu ne bi smeli da imaju problema, pogotovo posle šest uzastopnih pobeda u prvenstvu, a naš predlog je prelaz 2/2 uz bar dva pogotka gostiju. Za 2/2,2+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.00.

Dinamo Drezden – Šalke – T22+ @ 1.85 u MaxBet

Domaćin ima svojih briga, opstanak nije zbore i čak su trenutno na mestu koje vodi u baraž. To 16. mesto nikako ne zadovoljava ekipu Dinama, ali njihovi problemi ne dotiču Šalke, ili bar ne bi trebali, s obzirom da ”kraljevsko-plavi” žele ekspresan povratak u Bundesligu. Posle nešto slabijeg sarta velikan iz Gelzenkirhena se uspravio i vinuo u vrh tabele Cvajte. Nevolja je nastala raskidom ugovora sa generalnim sponzorom, kompanijom Gazprom, zbog poznatih dešavanja u sukobu Rusije i Ukrajine. Već duži niz godina ruska kompanija je generalni sponzor Šalkea, a to je ostala i kad je ovaj tim neočekivano ispao u drugu ligu. Lojalnost nije uzvraćena, pa su Nemci jednostrano raskinuli saradnju. Tačno deset utakmica Dinamo ne zna za pobedu u Cvajti. Ekipa iz Drezdena je poslednji put u prvenstvenom duelu slavila još prošle godine na gostovanju Aueu, dok su na svom terenu pobedili Karlsrue početkom decembra. Šalke je sada na četvrtom mestu, imaju bod manje od trećeplasiranog Darmštata, a četiri manje od vdećeg tandema Verder i Sankt Pauli. U Bundesligu će dve prvoplasirane ekipe, dok će treća u baraž. Šalke će pokušati da se domogne jednog od dva prva mesta, a pre pauze su vezali dva trijumfa. Verujemo da će i treći, ali nam je sigurnija igra gost daje dva gola, za koju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.85.

Hal – Hadersfild – 2 @ 2.65 u MaxBet

Za ”tigrove” je ovo izuzetno neuspešna sezona, ma kako se ona završila. Hal siti je od starta u donjem delu tabele, a najgoreg ishoda spasilo ih je to što su neke ekipe, posebno Derbi kaunti, kažnjene oduzimanjem bodova. ”Ovnovi” su dobili kaznu od minus 21 boda, a Reding od 6, pa se Hal nekako drži iznad crte. Do kraja Čempionšipa ostalo je da se odigra sedam kola, ne verujemo da ”tigrovi” mogu ispustiti 13 bodova prednosti, koliko imaju ispred prvog tima u zoni ispadanja, a to je Barnsli. Pored Barnslija, jednom nogom u Ligi 1 su Derbi i Piterboro, a jedini tim koji je dostižan za ove ekipe je Reding. U Hal Siti je u finišu sezone ušao turski kapital, pa treba očekivati ulaganja u ekipu tokom leta i napad na Premijer ligu u narednoj sezoni. Što se Hadersfilda tiče, oni su imali jedan fantastičan niz rezultata, nisu poraženi na više od 20 utakmica uzastopno, ali su popustili u poslednjih nekoliko mečeva. ”Terijeri” su prethodne tri utakmice uzeli samo jedan bod i tako definitivno ostali bez mogućnosti da zauzmu makar drugo mesto i direktno izbore plasman u Premijer ligu. Sada im ostaje da se zadrže na nekoj od pozicija koje donose baraž, a onda u plej-ofu pokušaju da urade to što nisu u regularnom delu sezone. Zabrinjavajuće je da Hadersfild nije dao gol na dve poslednje utakmice, protiv Milvola i Bornmuta, a da su primili čak pet. Ipak, važnost bodova je veća za goste i verujemo da će motiv biti presudan. Predlažemo dvojku, a za nju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.65.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 9.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.