Prognoza koja retko kada greši – evo šta kladionice predviđaju za izbore u nedelju

Ove nedelje održavaju se predsednički, parlamentarni i lokalni izbori u Beogradu i još 12 gradova i opština Srbije. Kao i svaki put još od 2004, kladionica Meridian jedina je u Srbiji pripremila izborni specijal sa preko 600 opcija za klađenje na ishod izjašnjavanja građana, i to:

– Procenat glasova koji će osvojiti svaka od kandidovanih lista na parlamentarnim izborima

– Rezultate predsedničkih izbora

– Ko će biti novi premijer i ministri u Vladi, gradonačelnik i gradski menadžer Beograda (više od 100 imena u ponudi)

– Kolika će biti izlaznost na parlamentarnim i lokalnim izborima

– Dueli gradova i opština u procentima izlaznosti

– Dueli stranaka u procentu osvojenih glasova

– Koliki će biti procenat nevažećih listića

Jedno od najzastupljenijih pitanja nekoliko dana uoči izbora jeste procenat ilaznosti na parlamentarnim izborima, a on se u kladionici Meridian trenutno procenjuje na 57.3%. Bilo da smatrate da će se u nedelju na izbore odazvati manje ili više od naznačenog procenta, kvote su i više nego dobre. Kada je reč o beogradskim izborima, ovaj procenat kreće se oko 53.5%.

Svake parlamentarne izbore prate medijske spekulacije u vezi sa imenima budućeg premijera i ministara u Vladi. Kvote se kreću od 1.85 (na koliko se procenjuju šanse aktuelne premijerke Ane Brnabić i ministra finansija Siniše Malog) sve do 501, na koliko se kotira lider LSV Nenad Čanak. Na tiket možete staviti i svog favorita za ministarsko mesto, jer je u ponudi preko 40 imena koja bi se mogla naći na čelu nekog od resora.

SPECIJALNA PONUDA

Ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.