NBA tiket (nedelja-ponedeljak)

Očekujemo da se u noćašnjim utakmicama reše mnoge dileme. Plej-of je sve bliže i svaki meč je ključan. Predložene kvote i granice podložne su promenama.

San Antonio Sparsi – Portland Trejlblejzersi – San Antonio prvo poluvreme + (granica 61.5) @ 1.88 u MaxBet

Jedna glatka, čista pobeda za San Antonio Sparse u petak protiv Portlanda rezultatom 130:111. Na istom mestu, sa istim rivalom, dva dana kasnije Teksašani jure još jedan trijumf. Sparsi (32-45) se nalaze sa Lejkersima (31-46) u velikoj borbi za poslednje mesto koje vodi u doigravanje, na plej-in turnir. U vreme početka utakmice Sparsi će znati konačan ishod meča Lejkersa i Denvera, ali nema mesta opuštanju, pobeda je imperativ, jer tim iz San Antonija ima izazovan raspored do kraja regularnog dela. Naime, Sparsi posle meča sa Trejlblejzersima igraju još sa Denverom, Minesotom i Dalasom na strani, i sa Golden Stejtom na domaćem parketu. Iz današnje perspektive sve te ekipe imaju razloga da igraju na pobedu i daju sve od sebe, jedino je meč sa Portlandom unapred upisan u koloni pobeda za tim iz Teksasa. Vođa Sparsa Dežonte Marej nije igrao u petak zbog bolesti, protiv nejakog Portlanda se nije primetilo njegovo odsustvo, a očekuje se još jedna sigurna pobeda izabranika Grega Popovića.

Naš predlog je da će San Antonio Sparsi dati više od 61.5 poena u prvom poluvremenu u meču protiv Portland Trejlblejzersa, za ovu igru kladionica MaxBet nudi koeficijent 1.88.

Hjuston Rokitsi – Minesota Timbervulfsi – Minesota daje više od 64.5 poena u prvom poluvremenu @ 1.95 u MaxBet

Minesota Timbervulfsi (44-34) su se pobedom u meču protiv Denver Nagetsa (46-32) vratili u igru za prvih 6 i direktno učešće u plej-ofu, u toj borbi se nalazi i Juta Džez (46-32). Jedna od te tri ekipe će morati sreću u doigravanju da potraži preko plej-in turnira. Tim iz Mineapolisa ima dve pobede manje od konkurenata, ali i ne tako težak raspored, Hjuston na strani i tri utakmice zaredom pred svojim navijačima, protiv Vašingtona, San Antonia i Čikago. Denver Nagetsi u svojim preostalim utakmicama igraju dva puta sa Lejkersima i po jednom sa San Antoniom i Memfisom, dok Juta Džez igra sa Memfisom, Oklahomom, Finiksom i Portlandom. Nije Minesota bez šansi da završi među prvih 6 na Zapadu, ali će verovatno biti potrebno da pobede sve 4 utakmice i čekaju kikseve drugih ekipa. Timbervulsfi imaju bolji međusobni skor od Denvera (3-1) ali i lošiji od Jute Džeza (1-3). Tako da će pored trijumfa za Minesotu biti nužno da njihova prva meta Denver Nagetsi izgube bar 2 svoje utakmice.

Naš predlog je da će Minesota Timerbvulfsi dati više od 64.5 poena u prvom poluvremenu u meču protiv Hjuston Rokitsa, za tu igru kladionica MaxBet nudi koeficijent 1.95.

Džoel Embid (Filadelfija Seventisiksersi) + poeni (granica 31.5) @ 1.85 u MaxBet

Vedeta Filadelfije Džoel Embid je posustao u borbi za najkorisnijeg igrača (MVP) ove sezone u NBA ligi. Na poslednjem preseku Embida na 2. mestu je fenomenalnim izdanjima pretekao i Janis Adetokumbo. Malo toga ide u korist Embidu u poslednje vreme, prvo 3 vezana poraza Filadelfije, a onda i sjajne predstave u nizu Nikole Jokića i Janisa Adetokumba. Sada se već radi o nijansama i o ukusima, sve može na kraju biti uzeto u obzir, i to da li će Jokić sa Denver Nagetsima završiti u prvih 6 na Zapadu, Adetokumbo je ozbiljan kandidat, a Embid će morati malo da pojača utisak u finišu regularnog dela ako želi da ostane među glavnim kandidatima za prestižnu nagradu. Njemu ide mu na ruku što Klivlend Kavalirsi i dalje igraju bez dva svoja startera iz unutrašnje linije, Džareta Alena i Evana Moblija.

Naš predlog su + poeni na Džoela Embida, granica je postavljena na 31.5 poena u MaxBet kladionici koeficijent iznosi 1.75.

Er Džej Beret (Njujork Niksi) + poeni (granica 23.5) @ 1.85 u MaxBet

Njujork Niksi u preostale 4 utakmice u regularnom delu verovatno ulaze bez svog najboljeg strelca Džulijusa Rendla, ovaj krilni centar ima 20.1 poena u proseku. U teoriji trenutno drugi najbolji strelac Niksa Er Džej Beret bi mogao u preostalim utakmicama da pretekne Rendla na prvom mestu na klupskoj listi strelaca. To bi bio veliki uspeh za Bereta, ovaj igrač igra znatno bolje u 2022. godini, a od Ol-star pauze na 18 dvoboja i do poslednjeg, ne tako dobrog izdanja protiv Klivlend Kavalirsa, je imao 25.1 poena po meču. Čak i ako ne uspe da bude prvi strelac Njujork Niksa ove sezone bilo bi lepo za Bereta da ostane na proseku od 20 ili više poena po meču, na njemu tim iz ”Velike jabuke” temelji svoju budućnost.

Naš predlog su + poeni na Er Džej Bereta, granica je postavljena na 23.5 poena u MaxBet kladionici koeficijent iznosi 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za noć između nedelje i ponedeljka u kladionici MaxBet iznosi 11.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.