SA MERIDIANOM JE SVE MOGUĆE: Formula je jasna, samo IGRAJTE ZA KATAR!

Dva dana je prošlo od početka najboljeg takmičenja koje do sada niste imali prilike da vidite na ovim prostorima, a koje organizuje kladionica Meridian.

Euforija ne prestaje, ali daleko od toga da je iznenađenjima kraj.

Meridian vam sprema još fenomenalnih dnevnih izazova, a ako se kojim slučajem još uvek niste uključili u takmičenje nema potrebe da očajavate.

Pravo vreme je da postanete deo promocije IGRAJ ZA KATAR, samo pre toga je važno da napomenemo pravila, koja su nephodna kako bi sve prošlo u najboljem redu i kako bi igrači mogli u potpunosti da se prepuste velikom broju kombinacija.

Ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

Nakon toga imate priliku da iskoristite pomenuti bonus za takmičenje – IGRAJ ZA KATAR!

DNEVNI IZAZOV ZA 03.04. JE SLEDEĆI: Neophodno je odigrati najviše tiketa sa najmanje tri para i najmanjom ukupnom kvotom 3.00 po tiketu uz minimalnu uplatu od 100 RSD.

Sada je momenat da se malo fokusiramo na važna pravila. Tokom svakog dana igrači će dobijati različite izazove, a tabela sa bodovima će biti ažurirana u večernjim časovima. 

Što se eksplicitno bodovanja tiče, poene dobija prvih deset takmičara. Prvoplasirani igrač nakon tekućeg dana dobija maksimalnih deset bodova. Drugoplasirani će morati da se zadovolji sa sedam, dok će trećeplasirani dobiti pet.

Četvrto i peto mesto dobijaju po dva poena, dok će preostalih pet takmičara „inkasirati“ po jedan poen.

Kako bi sve bilo regularno, neophodno je da svaki igrač u toku jednog meseca u okviru promocije IGRAJ ZA KATAR napravi depizit u minimalnom iznosu od 5.000 RSD.

Kao što možete da primetite ništa nije komplikovano, logičan sled događaja nalaže da pogledate šta to sve postoji u ponudi za igru.

Kladionica Meridian uvek ima najkvalitetniju ponudu, ovaj put vam predlažemo da pogledate šta se dešava na Apeninskom poluostrvu.

Sezona polako ulazi u finiš. Ekipe u Italiji se grčevito bore za prvo mesto, a predstojeća nedalja nam donosi nekoliko fenomenalnih duela.

Šta nam sve to donosi italijanska Serija A?

ATALANTA – NAPOLI, kec 2.45, iks 3.30, dvojka 3.05

SAMPDORIJA – ROMA, kec 4.00, iks 3.55, dvojka 1.95

JUVENTUS – INTER, kec 2.80, iks 3.35, dvojka 2.60

MILAN – BOLONJA, kec 1.45, iks 4.80, dvojka 7.80

*Napomena: kvote su podložne promenama!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.