Tiket dana (nedelja, 03.04.2022)

tiket dana

Pred nama je još jedan dan sa izvanrednom ponudom. Treba samo biti obazriv i izbeći potencijalne mine. Predložene kvote bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Menhengladbah – Majnc – T12+ @ 2.05 u MaxBet

Pred odlazak na reprezentativnu pauzu Menhengladbah je vezao dve pobede ostvarene identičnim rezultatom. Prvo su slavili protiv Herte na svom Borusija parku 2:0, a onda na isti način pobedili i u Bohumu. Tih šest bodova nisu uspeli da značajnije poprave njihov plasman na tabeli, koji je i dalje razočaravajući za ogroman broj navijača ovog popularnog kluba. Menhengladbah je ekipe koja ima zavidan kvalitet, to su demonstrirali u veoma malom broju odigranih mečeva u ovoj sezoni, pre svega u ona tri duela sa Bajernom, kada su dva puta pobedili i jednom remizirali, ali su na svom terenu srušili i drugoplasirani Dortmund. Previše bodova izgubljeno je u tkz ”malim” utakmicama, protiv rivala koji ne bi smeli da budu ozbiljna prepreka za ”ždrepce”. U Menhengladbah stiže ekipa Majnca, tim koji ima jedno lice na svom terenu, a sasvim drugo kada gostuje. Majnc je doneo samo sedam bodova sa strane, dok su osvojili čak 30 na utakmicama u Majncu. Borusija ima četiri boda manje od Majnca i plasirana je jedno mesto iza, trenutno su na 11. poziciji. U prvom delu sezone bilo je 1:1 u Majncu, ali je prošlog proleća Majnc iznenadio Borusiju na njenom terenu. Očekujemo da napadači Borusije imaju reč i da postignu barem dva gola u ovom duelu. Za naš predlog T12+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.05.

Serkl Briž – Gent – 2 @ 2.15 u MaxBet

Pobedom nad Anderlehtom u prethodnom kolu ekipa Genta je preuzela četvrto mesto od velikana iz Brisela. Zahvaljujući tom trijumfu, u slučaju istog broja bodova sa Anderlehtom posle regularnog dela prvenstva, a ostala su samo dva kola, Gent će biti bolje plasiran jer ima bolji međusobni skor, jesenas je u Briselu bilo 1:1. Dakle, da bi igrali u plej-ofu Župiler lige fudbalerima Genta je potrebno da dobiju preostala dva duela, sa Serkl Brižom i Levenom u psolednjem kolu. Anderleht će morati da čeka njihov kiks, ili kiks Antverpa, koji ima bod više od ove dve ekipe. Vodeći dvojac koji ćine Rojal Union i Klub Briž je nedostižan za ova tri tima. Ne zanosimo se da je Gent imali lak posao u Brižu protiv ekipe Serkla. Očekujemo veliku borbu na ”Jan Brejdel” stadionu u ovom gradu, mada je domaći tim na 10. mestu i ima male šanse da bude među prvih osam, s obzirom da će timovi plasirani od 5. do 8. mesta razigravati za plasman u Evropu. Serkl Briž je niz od četiri meča bez poraza prekinuo u prošlom kolu kada je na gostovanju kod Šarlroe izgubio sa katastrofalnih 5:0, čime je izgubio mesto u prvoj polovini tabele. U slučaju dve pobede do kraja možda bi mogli da budu 8. pošto Genk ima samo dva boda više, ali je njihov rival u poslednjoj rundi još jedan tim iz vrha tabele, ekipa Atverpa. Čini nams e da je dvojka izvesna, pobedom Gent obezbeđeuje nastup u Evropi i naredne jeseni. Za dvojku na ovo meču se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.15.

Bazel – Jang Bojs – T12+ @ 2.05 u MaxBet

Okršaj ove dve ekipe mogli bismo nazvati duelom ”luzera” u prvenstvu Švajcarske za ovu sezonu. Dok su se aktuelni šampiona Jang Bojsi i prvi izazaivač bazel, svađali oko titule, nju je ”ukrao” Cirih. Malo ko je mogao da pretpostavi da će Cirih izdržati u istom ritmu kompletnu seznu, pa sada, devet kola pre kraja prvenstva, ima 12 bodova više od Bazela, a čak 17 od četvorostrukog uzastopnog prvaka ove zemlje. Bazel, Jang Bojsi i Lugano će se boriti za drugo mesto, koje ne donosi ništa više od trećeg, osim protokolarnog naziva vicešampionom. Bazel se duže zadržao u Evropi ove sezone od Bazela, ispali su tek od Marseja u osmini finala Lige konferencija, ali su ”mladi momci” iz Berna igrali u grupnoj fazi Lige šampiona. Ovo je već četvrti duel u prvesntvu ove godine između ove dve ekipe, prva dva završena su rezultatom 1:1, dok je Jang Bojs dobio treći sa 3:1. Sada je Bazel u boljoj formi, ”mladi momci” nisu pobedili na četiri poslednja kola, a na prethodna tri su svaki put primili po dva gola. Očekujemo da im i Bazel ubaci dve lopte u mrežu, pa je naš predlog domaćin daje dva gola. Za T12+ u kladionici MaxBet dobija se kvota 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 9.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.