Tiket dana (utorak, 05.04.2022)

tiket dana

Današnji dan označava početak završnice u evropskim kupovima. Večeras se igraju prve dve utakmice četvrtfinala Lige šampiona, a u naredna tri dana biće odigrani prvi mečevi ove runde u sva tri Kupa. Predložene kvote su bile važeće u trenutku pisanja teksta.

Benfika – Liverpul – x2,2-3 @ 2.30 u Mozzartbet

”Orlovi” su iznenadili Ajaks u revanšu i na stadionu ”Johan Krojf” pobedili su golom Nunjeza u finišu meča. Prethodno je na La Lužu bilo 2:2, pa su gotovo svi smatrali da će se ”kopljanici” prošetati do četvrtfinala u svom Amsterdamu. Taj trijumf je spasio sezonu za Benfiku. U Primeiri im nikako ne ide i pred sam finiš sezone nalaze se na trećem mestu, gotovo bez izgleda da budu makar drugi, pa će preko kvalifikacija pokušati da se domognu Lige šampiona još jednom. Dakle, da li će ih biti u eliti naredne jeseni znaće se posle letnjih kvalifikacija, ukoliko ne naprave čudo neviđeno i ne osvoje ”ušati” pehar u aktuelnoj sezoni. Jedini prvenstveni cilj je ostajanje na trećem mestu koje je počela da im ugrožava Braga, pogotovo nakon pobede u međusobnom duelu u petak. Možda su u Benfiki rešili da taj meč puste niz vodu i bolje se pripreme za dolazak Liverpula. ”Redsi” su lagano stigli do novog trjumfa u subotu protiv Votforda i ostali su na samo bod zaostatka za vodećim Mančester Sitijem. Narednog vikenda LIverpul odlazi na Etihad i to će biti možda i presudan trenutak u šampionskoj trci. Mada ih očekuje meč godine, ne verujemo da će Klop kalkulisati u Lisabonu i prolaz tražiti u revanšu. Više puta se pokazalo da domaći teren više nije tolika prednost i da se mora igrati maksimalno i kući i na strani. Kvalitet bi morao da dođe do izražaja, a jedino bi domaćin moga da pogodi mrežu Liverpula bar jednom. Naš predlog je dupla šansa na goste, a golova bi moglo biti umereno. Naš predlog je x2,2-3 sa koeficijentom 2.30 u kladionici Mozzartbet.

Milvol – Svonsi – 1,0-3 @ 2.75 u Mozzartbet

”Lavovi” iz Londona su napravili korak nazad u borbi za plasman u plej-of u poslednjih nekoliko kola. Milvol je jedno vreme bio tim koji je u najboljoj formi, imali su od sredine februara do početka marta pet vezanih pobeda i pokucali su na vrata doigravanja. Ipak, u narednih pet kola Milvol je pobedio samo jednom, tri puta remizirao i jednom je poražen. Bilo je to u Stouku pre dve sedmice, a taj poraz je stigao posle serije od osam kola bez neuspeha. U subotu su igrali gradski derbi sa Lutonom, radi se o duelu dva tima koja su nekada bili značajan faktor u engleskoj eliti, a tek od 2018. godine uspeli su da se ponovo sretnu u Čempionšipu, s obzirom da su deset godina pre toga igrali jedni protiv drugih u Ligi 1. Meč je bio odličan, a rezultat od 2:2 nije bio po meri ni jednima ni drugima, a posebno Milvolu koji ovaj zaostali meč dočekuje tek na 10. mestu. Ipak, predaje nema, Blekburn Roversi, tim na šestoj poziciji, poslednjoj koja vodi u plej-of, ima samo četiri boda više, ali i meč više odigran. Duel sa Svonsijem trebalo je da se igra još u 24. kolu, tada je odložen zbog korone, a sada njegov ishod ne znači mnogo gostujućoj ekipi. Velšani na 16. mestu, imaju 51 bod, dvocifren im je zaostatak za klubovima iz zone doigravanja, ali je još veća razlika u odnosu na timove u zoni ispadanja. U Svonsiju je jesenas bilo 0:0, ali taj meč je igran još polovinom septembra. Po nama je Milvol favorit, ne treba očekivati mnogo golova, ali pobedu domaćina da. Kvota za jedinicu uz 0-3 gola u kladionici Mozzartbet iznosi 2.37.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 6.32.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.