KARTA ZA MUNDIJAL ČEKA NA VAS: Kombinacija je mnogo – Meridian vas vodi u Katar!

Od kada je 1. aprila startovalo do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima, euforija ne prestaje!

Interesovanje je ogromno, korisnici najbolje kladionice u regionu iz dana u dan imaju šansu da ostvare što bolji učinak i tako se domognu putovanja na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Kladionica Meridian organizuje dnevne izazove sa samo jednim ciljem, da najbolje odvede na Mundijal.

U promociji mogu da učestvuju svi, a pobednik može biti svako. Samo je potrebno da se registrujete na meridianbet.rs. Tu vas čeka dvostruka korist, pre svega dobijate 500 RSD BONUSA BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo.

Zatim sledi implementacija sportskog i kladioničarskog znanja. Učestvovanje u dnevnim izazovima donosi bodove, koji će biti obračunati u večernjim časovima.

Bodove u jednom danu dobija TOP 10 takmičara po sledećem principu. Prvoplasirani igrač dobija maksimalnih deset bodova, dok drugo mesto vredi sedam.

Trećeplasirani takmičar „inkasira“ pet bodova, dok četvrto i peto mesto vredi po dva boda. Igrači koji se u toku jednog dana nađu od šestog do desetog mesta dobiće po jedan bod.

A šta nas to očekuje u toku današnjeg dana?

DNEVNI IZAZOV ZA 06.04: Neophodno je POGODITI KVOTU 100 koristeći celokupnu ponudu sportskog klađenja!

Izazov je i više nego zanimljiv, zato vam je potrebna najbolja moguća ponuda kakvu možete pronaći u kladionici Meridian.

Tu pre svega mislimo na dva meča u okviru Lige šampiona koji će izazvati veliku pažnju fudbalske javnosti.

Na teren u prvim utakmicama četvrtfinala elitnog evropskog fudbalskog takmičenja istrčaće majstori koji nose dresove Čelsija i Real Madrida, odnosno Viljareala i Bajern Minhena.

Kao što je i očekivano, veću pažnju će izazvati duel aktuelnog prvaka Evrope i „Kraljevskog kluba“. Real Madrid je na impresivan način uspeo da izbaci Pari Sen Žermen u osmini finala, ali sada četu Karla Anćelotija očekuje još jedan veoma težak zadatak.

Bukmejkeri Meridiana su svesni važnosti utakmice, zbog čega je najbolja kladionica u regionu spremila vrhunske kvote.

Kvota da će Čelsi uspeti da nadigra španskog velikana na domaćem terenu iznosi 2.20, dok je kvota na potencijalni trijumf Real Madrida 3.50.

Ništa manje zanimljivo neće biti na meču između Viljareala i Bajern Minhena. Bavarci nose epitet favorita, ali je „Žuta podmornica“ pokazala da zna da igra protiv velikih timova.

Kvota na pobedu Viljareala iznosi 5.00, dok je kvota na Bajern Minhen 1.60.

*Napomena: kvote su podložne promenama!

4 Comments

  1. Muže je odigrao na obe večerašnje utakmice Lige šampiona iz 1-2 a ja 2&GG. On čeka lepe parice a ako njemu prođe doćiće i meni. 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.