Tiket za veče (nedelja, 10.04.2022)

tiket dana

Bilo je i danas iznenađenja, ali ne koliko i juče. Ko nije imao sreće imaće novi pokušaj, pa da vidimo šta je preostalo od ponude. Kvote se mogu menjati u zavisnosti od kladionice.

Fenerbahče – Galatasaraj – 1,2+ @ 2.55 u Meridianbet

Sećaju se sa setom navijači oba kluba međusobnih duela koji su direktno odlučivali o šampionskom naslovu. Galata jeste aktuelni šampion, ali je odavno jasno da titulu neće odbraniti. Šta više, teško je da ćemo ih naredne sezone uopšte gledati u Evropi. Pogled na tabelu kaže da je Galatasaraj tek na 14. mestu, eventualnim trijumfom popeo bi se za nekoliko pozicija, ali bi to i dalje bilo daleko od zone evropskih kupova. Fener je u dobroj formi i pred ovaj meč je na trećem mestu, ali bi ga trijumf vratio na drugo. Osvajanje vicešampionske titule je višestruko važno za njih, kada već ne mogu do pehara jer je Trabzon 16 bodova ispred. Drugoplasirani tim igraće u kvalifikacijama za Ligu šampiona što jeste napredak za Fener u odnosu na prethodne sezone. Ovu godinu u Evropi završili su porazom od Slavije u baražu za osminu finala Lige konferencija, a u turskom šampionatu su od tada sedam mečeva bez pozara, uz šest pobeda. Domaćin je favorit, a uz jedinicu dodajemo i dva gola za Fener. Kvota za 1,2+ u kladionici Meridianbet iznosi 2.55.

Lajpcig – Hofenhajm – GG3+ @ 1.88 u Meridianbet

U poslednjoj utakmici 29. kola nemačke Bundeslige Lajpcig dočekuje Hofenhajm. Oba tima bore se za plasman u Ligu šampiona, ali su domaćini mnogo bliži tom cilju. Čak i da im se izjalovi pokušaj da preko Bundeslige još jednom stignu među evropsku elitu, ”bikovi” imaju mogućnost da to urade osvajanjem Lige Evrope. Međutim, to će biti znatno teže posle remija u prvom meču sa Atalantom u Lajpcigu, pa će u četvrtak morati da pobede u bergamu ako žele u polufinale. Lajpcig igra i u polufinalu DFB kupa, pa je, čini nam se, ovo ta sezona u kojoj bi mogli do prvog trofeja u svojoj istoriji. Hof je u lošoj formi, u prethodna tri kola uzeli su samo jedan bod i svoje šanse da budu na kraju četvrti znatno su umanjili. I jednima i drugima je na ruku išao remi Bajera u Bohumu, pošto i ”farmaceuti” pucaju na jednu od pozicija koja vodi u Ligu šampiona. Poraz bi za Hofenhajm mogao da znači kraj svih nada, pa moraju u Lajpcigu da idu na trijumf. Domaćin će malo čuvati snagu za četvrtak, ali ne sme da rizikuje treći uzastopni meč bez pobede na svom terenu. Golovi su prvi izbor, a trebalo bi da ih bude na obe strane terena. Za GG3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.88.

Rijeka – Dinamo – GG @ 1.91 u Meridianbet

Na Rujevicu, po poslednji put u ovoj sezoni, stižu zagrebački ”modri”. Dinamo želi novu titulu šampiona, ali je put do nje u aktuelnoj sezoni teži nego ikad u prethodne dve decenije, ne računajući onu sezonu kada je Rijeka sa Matjažom Kekom došla do duple krune. Sada je Rijeka daleko od trofeja, ali bi se u slučaju trijumfa nad Dinamom uključila u trku. Sami su Riječani krivi za to, previše su bodova izgubili u tkz ”malim” utakmicama. Imao je i Dinamo mnogo kikseva, više nego u ranijim sezonama, ali je i liga mnogo kvalitetnija ove godine. Pored ova dva tima, tu je odlični Bjeličin Osijek, ali i silno pojačani splitski Hajduk. Pobedom bi Dinamo zakoračio ka naslovu, a svaki drugi ishod učinio bi finiš još neizvesnijim i zanimljivijim. Ovo je peti ovosezoni okršaj dva tima, prva dva su završena rezultatom 3:3, onda je Rijeka slavila na Maksimiru u KUpu 3:1, da bi poslednji okršaj pripao Dinamu u Zagrebu sa 2:0. Očekujmo bar po gol na oe strane, remi nije u igri nikom. Za GG u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.91.

Marsej – Monpelje – 1,2+ @ 1.76 u Meridianbet

Olimpik igra odlično, ne samo u Ligi 1, već i u Evropi. U četvrtak su pobedili PAOK sa 2:1 i predstoji im težak posao da sačuvaju minimalnu prednost na solunskoj Tumbi. Do tada ima vremena, igra se za četiri dana, a pre toga moraju da pobede Monpelje i vrate se na drugo mesto na tabeli, ono koje vodi u Ligu šampiona. Pobedom ovog popodneva tu poziciju je, bar za kratko, preuzeo Ren, ali samo zahvaljujući gol razlici. Monpelje je popustio u poslednje vreme, ovaj tim ima samo jednu pobedu u pet prethodnih kola, a prošle sedmice poraženi su na svom terenu od Bresta. Duel u najvećoj francuskoj luci njima ne znači mnogo, nalaze se u sredini tabele i ne mogu do nekog značajnijeg plasmana, ali ni opstanak nije ugrožen. Sve nam to govori da bi Olimpik mogao do novog trijumfa na svom Velodromu, a naš predlog uz jedinicu je i dva gola za domaćina. Za 1,2+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.76.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju uveče u kladionici Meridianbet iznosi 16.11.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.