DUPLO ZADOVOLJSTVO U MERIDIANU: Najbolji fudbal u Evropi kao odlična prilika da zaigrate za Katar!

Granica je pomerena, ali daleko od toga da je kraj. Kladionica Meridian je pokrenula do sada neviđenu akciju na našim prostorima. Od 1. aprila takmičari imaju prilike da se bore za Mundijal i to kroz najzanimljivije izazove.

Na dnevnom nivou najbolja kladionica u regionu predstavlja igračima raznovrsne izazov, a samo oni najbolji dobiće tu privilegiju da se krajem godine nađu na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Ako kojim slučajem još uvek niste postali deo ove veličanstvene promocije, nema razloga za paniku. U kladionici Meridian uvek postoji šansa za sve.

Za početak je samo potrebno da se registrujete na meridianbet.rs, jer vas tako očekuje čak dvostruko iznenađenje. Prvo, dobijate NEVEROVATNIH 500 RSD BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo.

Drugo, stvarate mogućnost da vas MERIDIAN ODVEDE NA MUNDIJAL!!!

Impresivno, zar ne?

Kada odradite sve što je neophodno, vreme je da se posvetimo kratkim i jednostavnim pravilima. Svakoga dana pokušavata da na najbolji mogući način odgovorite na interesantne izazove, ostvarite što bolji plasman, i u toku jednog meseca deponujete novac u minimalnom iznosu od 5.000 RSD.

Na kraju svakog dana se ažurira tabela, bodove dobija samo TOP deset takmičara. Sistem bodovanja je sledeći: Prvoplasirani takmičar dobija maksimalnih deset poena, drugoplasirani će se zadovoljiti sa sedam.

Treće mesto donosi pet bodova, dok četvrto i peto mesto vredi po dva poena. Igrači koji završe između šestog i desetog mesta dobijaju jedan poen.

A evo šta vam je kladionica Meridian spremila za danas…

DNEVNI IZAZOV ZA 12.04: Neophodno je pogoditi najveću kvotu na tiketu iz celokupne sportske ponude! Tiket mora sadržati utakmice iz Lige šampiona za tekući dan.

Logičan splet događaja nalaže da pogledate koje dve utakmice se igraju i šta je to Meridian spremio u svojoj ponudi.

REAL MADRID – ČELSI, utorak 21.00

Tipovi i kvote: kec 2.45, iks 3.45, dvojka 2.95

„Kraljevski klub“ igra kao u šampionskim danima, na krilima neverovatnog Karima Benzeme. Francuski napadač je još jednom otišao korak dalje i napravio veliko iznenađenje. Upisao je tri pogotka u prvom meču sa Čelsijem u Londonu i tako otvorio Real Madridu vrata prolaska među četiri najbolja tima na Starom kontinentu. Očekuje se reakcija aktuelnog prvaka Evrope, ali koliko je realno da izabranici Tomasa Tuhela mogu da naprave senzaciju u glavnom gradu Španije?

BAJERN MINHEN – VILJAREAL, utorak 21.00

Tipovi i kvote: kec 1.25, iks 6.40, dvojka 11.00

Da li je došlo vreme da se prekine bajka „Žute podmornice“? Fudbaleri Viljareala su na izenađenje kompletne evropske fudbalske javnosti uspeli da iznenade Bajern iz Minhena na domaćem terenu i ostvare minimalnu pobedu u prvom meču četvrtfinala. Bavarci su videli da nema šale sa španskim timom, zbog čega se očekije reakcija u revanšu. Može li Viljareal da izdrži nalet favorita?

Kompletnu ponudu možete pogledati na meridianbet.rs.

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.