Tiket dana (utorak, 12.04.2022)

tiket dana

Naredna dva dana pratićemo rasplet u Ligi šampiona. Igraju se revanš mečevi četvrtfinala, ali je zato ostala ponuda dosta slaba. Mi smo uspeli da sastavimo tiket. Predložene kvote iz tiketa bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Real Madrid – Čelsi – GG4+ @ 3.40 u Mozzartbet

Pre sedam dana Real je otplesao na Stamford Bridžu po taktovima prelepe pesme Karima Benzeme. Francuz je postigao tri gola u Londonu, mogao je još neki, a Madriđani su pobedili s 3:1. U drugačijim okolnostima, kada je u pitanju neko drugo takmičenje, a i drugi akteri, ne bi se postavljalo pitanje ukupnog pobedika. Ipak, sada se radi o Ligi šampiona, a rival Madriđanima je još uvek aktuelni prvak Evrope. Čelsi je u subotu zgromio Sautempton na Sent Merisu, dali su ”plavci” šest golova i puni entuzijazma odlaze u glavni grad Španije. Da se ne lažemo, prednost Reala je velika. Nisu to samo dva gola, već i domaći teren i odlična forma Anćelotijevih izabranika. Real je uspeo da izbaci Pari Sen Žermen odigravši sjajno samo jedno poluvreme u čitavom dvomeču, a i tada je presudila Benzemina magija. Jedno je jasno, očekuje nas još jedan pravi spektakl, ulog je ogroman, plasman u polufinale Lige šamšiona, a kompletnom ugođaju sigurno bi pomogao jedan rani gol Čelsija. U Sautemptonu su ”plavci” dali četiri gola u prvom poluvremenu, a Tomasa Tuhela može da raduje to što je Timo Verner počeo da pogađa. Pre nešto manje od godinu dana Čelsi je eliminisao Real u polufinalu istog takmičenja pobedom u Londonu od 2:0, a prethodno je u Madridu bilo 1:1. Sada je remi malo Englezima i oni moraju da pobede, bar sa dva gola razlike, i to samo za produžetke. Možda je Real blagi favorit, ali nećemo otpisivati goste. Utakmica bi ponovo trebalo da bude efikasna, a golova mnogo, i to na obe strane. Za GG4+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 3.40.

Barton – Vigan – 2,2+ @ 2.45 u Mozzartbet

U zaostaloj utakmici engleske Lige 1 Vigan ima priliku da se novom pobedom dodatno približi plasmanu u Čempionšip. Bivši osvajač FA kupa gostijue kod Bartona, tima kome bodovi gotovo ništa ne znače u ovom trenutku. Barton je tek na 17. mestu, ali nam zvuči nerealno da mogu izgubiti deset bodova prednosti, koliko imaju ispred prvog tima ispod crte. Do kraja sezone ostalo je još šest kola, tako da je i to matematički izvodljivo, ali ne verujemo da Džilindžem osvoji toliko bodova i nadoknadi taj minus. Barton nije u dbroj formi, na prethodne tri utakmice uzeli su samo jedan bod, i to u subotu kada su iznenadili Plimut na svom terenu. Taj meč treba da bude upozorenje za Vigan, pošto je i Plimut ekipa koja konkuriše za plasman u viši rang i trenutno je na četvrtom mestu. Tim remijem sa Plimutom, Barton je učinio uslugu Viganu, gotovo da im je otpisao jednog konkurenta, a sada Viganu ”prete” samo još MK Donsi i Roteram. MK Donsi imaju tri boda manje, a Roteram šest, ali oni imaju i dve utakmice manje odigrane, pa Vigan sebi ne bi smeo da dozvoli kiks na ovom gostovanju. U subotu je Vigan Atletik slavio na strani protiv Linkolna, dosta lako i produžio niz bez poraza na sedam utakmica. U prvom delu sezone u Viganu je bilo 2:0 za domaći tim, a poslednji duel u Bartonu pripao je Viganu sa 4:3 u prošloj sezoni. Dvojka je naš izbor, a očekujemo i dva gola gostiju. Za 2,2+ u kladionici Mozzartbet dobija se koeficijent 2.45.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet iznosi 8.33.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.