Tiket dana (sreda, 13.04.2022)

tiket dana

Večeras ćemo saznati dva poslednja učesnika polufinala Lige šampiona. Liverpul je već jednom nogom tamo, dok se mnogo više borbe očekuje u duelu Atletika i Mančester Sitija. Predloženi koeficijenti podložni su promenama.

Atletiko Madrid – Mančester Siti – x2,0-2 @ 2.15 u MaxBet

U prvih 90 minuta dvomeča ova dva tima gledali su tkz ”viktoriju”, odnosno igru na samo jednoj polovini terena, onoj koju je branio Atletiko. Simeoneova taktika bila je jasna, po svaku cenu sačuvati svoju mrežu, pri čemu je svoje veče imao sjajni golman Oblak. Ipak, bedem ”jorgandžija” nije izdržao do kraja. Srušio ga je Kevin De Brujne dvadesetak minuta pre kraja. Ovakav rezultat mogao je da zadovolji oba aktera, Gvardiolin tim je stigao do željene pobede, a Atletiko ima aktivan rezultat pred revanš. Problem za Madriđane je forma koja ih prati od starta sezone. Ekipa koja je nadmoćno osvojila titulu u Španiji u prošloj sezoni sa samo četiri poraza ukupno, sada već ima osam neuspeha, a do kraja ostalo je još sedam kola. Atletiko je na četvrtom mestu na tabeli, prošlog vikenda izgubili su na Balearskim Ostrvima od Majorke, pa im predstoji teška borba da ponovo izbore plasman u Ligu šampiona, pošto su im za petama Betis sa bodom manje, te Sosijedad koji je sakupio tri manje. Siti je u subotu igrao derbi prvesntva sa Liverpulom. Bio je to, po opštem mišljenju, fudbal s druge planete a nakon remija 2:2, ostala je ista meta- isto odstojanje. Siti ima bod više i favorit je za odbranu pehara. Već narednog vikenda predstoji novi okršaj istih rivala na istom mestu. Igra se polufinale FA kupa, a opet je duel zakazan na Etihadu. Sigurno da ovaj meč sa Atletikom ne dolazi u najbolje vreme po Gvardiolin tim, ali je Siti toliko kvalitetan da ne vidimo način da izgubi. Možda će engleski šampion igrati malo zatvorenije, te vam predlažemo duplu šansu na goste, uz mali broj golova. Za x2,0-2 u MaxBet kladionici koeficijent iznosi 2.15.

Randers – Mitjiland – 2,2+ @ 2.95 u MaxBet

Dve danska predstavnika u Evropi sastaju se u plej-ofu u okviru trećeg kola. Posle prva dva u doigravanju uspeh im je polovičan. Randers je pobedio Brondbi, ali je za vikned ubedljivo izgubio u Olborgu. Mitjiland je slavio protiv Silkeborga, ali je u nedelju poražen od lidera FC Kopenhagena 1:0. Taj poraz na Parkenu najverovatnije je ugasio sve nade Mitjilanda da može da vrati titulu u svoje vitrine. Sada Kopenhagen ima čak devet bodova prednosti i teško je poverovati da ih mogu prokockati u preostalih sedam kola. Međutim, i drugo mesto donosi plasman u kvlifikacije za Ligu šampiona, pa će Mitjiland pokušati da dođe do vicešampionske titule i tako još jednom zakuca na vrata evroske elite kao što su to uradili pre dve sezone nastupom u grupnoj fazi najjačeg evropskog takmičenja. Ove sezone su igrali u Ligi Evrope i prezimili su u njoj, ali su na kraju ispali od PAOK-a. I Randers je imao uspešnu evropsku priču, oni su prezimili u Ligi konferencija, iz koje ih je izbacio engleski Lester. U prva dva okršaja ova dva tima u regularnog delu sezone Mitjiland je slavio oba puta. U Herningu je bilo 1:0, a u Randersu 3:1. Predviđamo još jedan trijumf, istina uzdrmanog, Mitjilanda, a koeficijent za dvojku, uz dva postignuta gola gostiju, u MaxBet kladionici iznosi 2.95.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 6.34.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.