POBEDNIK MOŽE BITI SVAKO: IGRAJ ZA KATAR i pokaži da si doktor za Ligu Evrope i Ligu konferencija!

Kao što ste mogli da primete svi oni koji IGRAJU ZA KATAR u prethodna dva dana je fokus bio na dešavanjima u Ligi šampoiona. Sada se pažnja pomera na druga dva po snazi evropska takmičenja.

Ima mnogo zanimljivih duela, ali pre nego što krenemo na konkretnu ponudu kladionice Meridian imamo važno obaveštenje za sve koji još uvek nisu započeli trku za plasman na Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Ako još uvek nisi deo promocije IGRAJ ZA KATAR, nema nikakvih problema, sada je pravo vreme da se uključiš. Na samom početku te čeka veliko iznenađenje, nephodno je samo otvoriti korisnički nalog na meridianbet.rs!

Ne samo da ćeš dobiti priliku da budeš jedan do putnika koje će Meridian da odvede na Mundijal, nego dobijaš i dodatni stimulans.

Budući da je najbolja kladionica u regionu poznata kao KUĆA NAJVEĆIH BONUSA, samo prilikom registracije na meridianbet.rs dobijateNEVEROVATNIH 500 RSD BONUSA BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo.

Potom slede odgovori na dnevne izazove koje je pripremila kladionica Meridian, a šta vas očekuje danas – saznajte u nastavku.

DNEVNI IZAZOV ZA 14.04: Neophodno je pogoditi najviše parova sa igrom konačan ishod i golovi! Tiket mora sadržati isključivo parove iz Lige Evrope i Lige konferencija koji se igraju tekućeg dana.

Izazov je i više nego zanimljiv, zato je potrebno da zavirite u najbolju moguću ponudu koja se nalazi na meridianbet.rs.

Liga Evrope i Liga konferencija su nam spremili fenomenalne mečeve, tako ne treba čekati ni trenutka.

ATALANTA – RB LAJPCIG, kec 2.45, iks 3.45, dvojka 2.75

BARSELONA – AJNTRAHT FRANKFURT, kec 1.45, iks 4.60, dvojka 6.80

LION – VEST HEM, kec 2.10, iks 3.60, dvojka 3.50

RENDŽERS – BRAGA, kec 1.95, iks 3.40, dvojka 3.90

PSV – LESTER, kec 2.05, iks 3.45, dvojka 3.60

ROMA – BODO GLIMT, kec 2.35, iks 3.20, dvojka 3.05

PAOK – MARSEJ, kec 3.20, iks 3.20, dvojka 2.30

SLAVIJA PRAG – FEJNORD, kec 2.85, iks 3.35, dvojka 2.45

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.