ŠOKANTAN PORAZ SE BRZO ZABORAVLJA: Navijajte za Novaka u Beogradu i ne zaboravite da IGRATE ZA KATAR!

Srbija je od 2022. godine destinacija za velika takmičenja. U glavnom gradu naše zemlje održano je Svetsko dvoransko prvenstvo u atletici, što je samo bila uvertira za velike stvari.

Prvo je kladionica Meridian organizovala do sada neviđeno takmičenje na ovim prostorima, dok će u narednoj nedelji Beograd biti domaćin jednog teniskog turnira iz ATP serije. Ali, zadržaćemo se prvo na promociji koja je počela 1. aprila. Najbolja kladionica u regionu priredila je akciju IGRAJ ZA KATAR, koja ostavlja bez daha.

Registrovani igrači kladionice Meridian svakoga dana učestvuju u izazovima, a samo najbolji će dobiti priliku da se krajem godine nađu na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Ovakva prilika se ne pruža svaki dan, zato nemojte da oklevate već otvorite korisnički nalog, jer vas na tom prvom koraku čeka dvostruko zadovoljstvo. Prvo, dobijate 500 RSD BONUSA BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo.

Drugo, postajete deo veličanstvene promocije u kojoj je potrebno da u toku jednog meseca deponujete novac u iznosu od 5.000 RSD.

Kada ste čuli šta je sve neophodno kako biste igrali za Mundijal, vreme je da pređemo na novi izazov.

DNEVNI IZAZOV ZA 17.04: Neophodno je pogoditi najveću kvotu na tiketu koristeći isključivo igru GG&4+! TIKET NE MORA BITI DOBITAN! Minimalna uplata 150 RSD.

A sada malo reči o teniskom spektaklu koji nas očekuje od 18. do 25. aprila.

Novak Đoković još uvek čeka na prvu titulu u 2022. godini, što znači da je idealna prilika da premijerni trofej podigne upravo u svom rodnom gradu.

Neće biti lako, konkurencija je paklena, ali teško je očekivati da jedan od najboljih tenisera svih vremena doživi fijasko kao na Mastersu u Monte Karlu.

Kompletnu ponudu za ovaj, ali i ostale sportske događaje pogledajte na sajtu meridianbet.rs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.