NEKOLIKO KLIKOVA DO SREĆE: IGRAJ ZA KATAR uz fenomenalan BONUS u Meridianu!

Gotovo svakog dana se priča o do sada neviđenoj promociji na našim prostorima, koju je od 1. aprila pokrenula kladionica Maridian. Tako će biti i u narednim danima, nedeljama, mesecima…

IGRAJ ZA KATAR je takmičenje koje služi za to da najbolja kladionica u regionu nagradi one najupornije, tako što će ih krajem godine odvesti za Mundijal!

Na dnevnom nivou igrači imaju priliku da se takmiče u brojnim zanimljivim izazovima, skupljaju poene i tako ostvare što bolji plasman na kraju jednog meseca.

A evo šta je to kladionica Meridian spremila za današnji dan.

DNEVNI IZAZOV ZA 21.04: Igrač koji osvoji najveći dobitak iz spina na igri Wild Icy Fruits osvaja prvo mesto. Minimalni bet po spinu 20 RSD.

Sve je tako jednostavno, a ako i vi želite da preko Mundijala postanete deo Svetskog prvenstva u fudbalu, još uvek nije kasno.

Šansa će biti pružena svima, samo je potrebno ispratiti nekoliko važnih koraka. Za početak neophodno je registrovati se na meridianbet.rs i tu vas čeka duplo prijatno iznenađenje.

Ne samo da ćete postati deo promocije IGRAJ ZA KATAR, nego ćete na ime poklona dobiti neverovatnih 500 RSD BONUSA DOBRODOŠLICE BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo.

Može li jednostavnije? Čini se da ne, tako da nakon registracije dobro pratite šta se dešava u kladionici Meridian i omogućite sebi da odigrate za odlazak na Mundijal.

Kao idealno zagrevanje za takmičenje IGRAJ ZA KATAR sigurno može da vam posluži najbolja i najraznovrsnija ponuda sportskih mečeva, koje možete pronaći samo na meridianbet.rs.

Uživajte!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.