Tiket dana: Poeni igrača

Odavno nismo imali predloge za učinak košarkaša u Evroligi. U toku je plej-of, pa da vidimo šta se tamo dešava. Večeras nas očekuju dve utakmice četvrtfinala, druge u seriji, Barselona dočekuje Bajern, a Milano Anadolu Efes. Kvote i granice su podložne promenama.

Vladimir Lučić (Bajern) + poeni (granica 13,5) @ 1.85 u Meridianbet

Srski reprezentativac je vođa Trinkijerijevog Bajerna. Lučić je odigrao odličnu utakmicu pre dva dana u Blaugrani, ali njegovih 20 poena nije bilo dovoljno da Bavarci naprave brejk. Ukoliko se vrate u Minhen sa dva poraza iz glavnog grada Katalonije, teško je očekivati da ćemo ih gledati na završnom turniru u Beogradu. Ovaj meč je biti ili ne biti za Bajern i mada su bili solidni u prvom meču, za pobedu nad Barsom mora još mnogo bolje. Lučić je igrao više od 30 minuta u prvom meču, sigurno je umoran, a i biće još bolje čuvan od strane rivala. Ipak, znamo kakav je borac i verujemo da će prebaciti granicu od 13,5 koševa na ovom meču. Za + poene kvota je 1.85 u kladionici Meridianbet.

Brendon Dejvis (Barselona) + skokovi (granica 3,5) @ 1.72 u Meridianbet

Centar iz Ugande odigrao je sjajno u prvom meču kada je pored 19 poena uhvatio i pet lopti. Brendon Devis je maksimalno iskoristio svoje vreme na parketu, za dva poena imao je šut 6 od 9, a često je izvodio sobodna bacanja, pa je ubacio 7 od 10 pokušaja sa linije penala. Za 23 minuta u igri, izvanredan učinak. Jasikevičijus ima sve više poverenja u ovog košarkaša, koji se vratio posle povrede i posle nešto slabijih izdanja u mečevima sa Unikahom i Saragosom, protiv Nemaca je bio onaj stari. Očekujemo još jednu njegovu partiju sa mnogo uložene energije, a smatramo da će lako doći do 4 skoka na ovoj utakmici. Za + skokove, glanica je na 3,5, u kladionici Meridianbet kvota je 1.72.

Šejvon Šilds (Olimpija Milano) + poeni (granica 12,5) @ 1.85 u Meridianbet

Ne znamo da li je nekog iznadio trijumf Efesa u Milanu, ali je on u potpunosti bio zaslužen. Mesinijevi košarkaši nisu imali rešenje za najbolji bekovski par Evrope Vasilije Micić – Šejn Larkin, i iskuljučivo zaslugom ove dvojice aktuelni šampion Evrope napravio je brejk već na startu serije. Olimpija je priterana uz zid, mora da dobije drugi meč, a u prvom su podbacili bukvalno svi. Dvocifren je bio samo Meli, a jedan od košarkaša od koga se očekuje da povuče svoj tim do trijumfa je i sjajni strelac Šejvon Šilds. On je za 34 minuta na parketu ubacio samo 8 poena u prvom meču, za dva je pogodio 2 šuta od 4, a za tri samo jedan iz pet pokušaja. Sve je to znatno slabije od onoga što smo navikli od njega i očekujemo reakciju danskog reprezentativca. Granica je na 12,5 poena, verujemo u bolji učinak od toga, teško je da Olimpija ponovo ubaci manje od 50 poena na nekom meču. Za + poene kvota je 1.85 u kladionici Meridianbet.

Vasilije Micić (Anadolu Efes) + asistencije (granica 4,5) @ 1.72 u Meridianbet

Najbolji igrač Evrolige u prethodnoj sezoni rešio je da odvede svoj tim na Fajnal for i ove. Vasa Mici je odustao, bar za sada, od NBA karijere i posvetio se maksimalno igrama u svom timu i reprezentaciji Srbije. Sa reprezentacijom nije imao uspešnu prethodnu godinu, ali je zato blistao na klupskom planu i poneo titulu MVP-a u Evroligi. Efes je igrao slabije od očekivanog tokom sezone, ali je bio pravi kad je trebalo. Već u prvom meču napravljen je brejk na vrućem terenu u Milanu i sada je klatno pomereno na njihovu stranu. Odbrana je ila vrhunska, rival je zaustavljen na 48 poena, ali je u naladu blistao tandem Micić-Larkin. Obojica su ubacila po 16 koševa, Micić je imao i 7 skokova, a Larkin 5 asistencija. Možda su samo tri asistencije, koje je Micić imao u prvom meču malo za njegove standarde, ali je u ovakvim utakmicama rezltat u prvom planu. Sigurni smo da će u drugoj nadmašiti taj broj, a granica je postavljena na 4,5 asistencija za srpskog plejmejkera. Za + asistencije u kladionici Meridianbet kvota je 1.72.

Ukupna kvota na tiketu sa poenima igrača u kladionici Meridianbet iznosi 10.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.