Tiket dana (četvrtak, 21.04.2022)

tiket dana

Pred nama je dan sa nešto slabijom ponudom, ali sasvim zadovoljavajućom kada je četvrtak u pitanju. Podsećamo da su kvote podložne promenama i važile su u trenutku pisanja teksta.

Barnli – Sautempton – 1 @ 2.80 u MaxBet

Umalo da promena trenera donese pozitivan šok fudbalerima Barnlija. Oni su na gostovanju Vest Hemu osvojili bod, a lako su mogli do sva tri. Kod vođstva 1:0 imali su penal, koji nisu realizovali, pa su ”čekićari” na kraju stigli do boda, koji im nije značio mnogo, ali je ”klaretsima” oduzeo dva ogromna poena. Šon Dajš je vodio Barnli deset godina, radi se o najdugovečnijem treneru u Premijer ligi, ali je i njegova era na klupi Barnlija, bar u ovom mandatu, završena. Premalo je vremena ostalo da Barnli može da čeka bilo šta, njima je pobeda potrebna u svakom preostalom meču, a naravno da neće ostvariti takav učinak. Do kraja prvenstva igraće dva puta sa Aston Vilom, i po jednom sa Vulverhemptonom, Votfordom, Totenhemom i Njukaslom, uz ovaj duel sa Sautemptonom. Pored toga što imaju najmanje pobeda u ligi, samo četiri, ipak nisu poslednji, pa Barnliju u leđa gledaju Norič i Votford. ”Sveci” stižu na Turf Mur posle trijumfa nad Arsenalom na svom Sent Merisu, ali bez nekog imperativa osvajanja bodova. Sautempton je u sigurnoj zoni i presotaje mu da se bori za što bolji plasman na kraju sezone. Motiv je apsolutno na strani domaćina, a ako izostane pobeda Barnlija njihova sudbina bi mogla da bude poznata već sada, i nije ružičasta. Zato predlažemo jedinicu, a za nju se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.80.

PAOK – Olimpijakos – 0-2 @ 1.60 u MaxBet

U Solunu se, u prvoj utakmici polufinala Kupa, sastaju dve najbolje grčke ekipe prethodnih godina. PAOK na Tumbi dočekuje Olimpijakos sa željom da dođe makar do ovog trofeja kada je u prvesntvu odavno ostao bez šansi, a u Ligi konferencija ih je izbacio francuski Marsej u četvrtfinalu. U polufinalu se igraju dva meča, revanš je u Pireju 4. maja, i ubeđeni smo da se ukupni pobednik neće znati do samog kraja tog revanša. Drugi polufinalni par čine Panatinaikos i Lamija, pa je jasno da se ovaj okršaj može nazvati finalom pre finala. Ni PAOK ni Olimpijakos nisu u nekoj posebnoj formi, Solunci čak imaju četiri vezana poraza, dva u Ligi konferencija i dva u domaćem prvenstvu u kome su i dalje na drugom mestu i pored poraza od Panatinaikosa i u gradskom derbiju od Arisa. Olimpijakos je izgubio od nekadašnjeg najvećeg rivala Panatinaikosa u nedelju i to im je bio tek drugi prvenstveni poraz ove sezone. U prvesntvu su se ova dva tima već sastala dva puta, Pirejci su slavili kao domaćini, dok je na Tumbi bilo 1:1. Ne očekujemo da gledamo neki spektakularan fudbal, pogotovo u prvih 90 minuta i biće pravo čudo ukoliko vidimo dosta golova, odnosno više od dva. Naš predlog je zato 0-2 gola sa kvotom 1.60 u kladionici MaxBet.

Varnamo – Malme – 2,2+ @ 1.90 u MaxBet

Ovo je prvi prvenstveni susret ova dva tima u istoriji. Igrali su Varnamo i Malme ranije samo u Kupu, a domaćin je debitant u eliti i u okviru četvrtog kola novog šampionata dočekuje aktuelnog prvaka Švedske. Nije se Varnamo najbolje snašao na početku, posle tri kola imaju samo jedan bod, a njega su osvojili na svom terenu igrajući bez golova sa Sirijusom, još jednim novajlijom. Na strani su doživeli dva poraza, prvo od Geteborga, a onda i Elfsborga. Malme je dva puta slavio i jednom remizirao u prve tri runde. Pobeđen je Kalmar na strani na premijeri, kao i AIK iz Solne prošlog vikenda, a jedino je Elfsborg odneo bod iz Malmea. Na tabeli vode Geteborg i Hamarbi, jedina dva tima sa maksimalnim učinkom. Aktuelni šampion je veliki favorit u ovom duelu, ne sumnjamo da će domaćin pružiti svoj maksimum, ali je razlika u kvalitetu takva da osim dvojke teško se može nešto drugo očekivati. Uz pobedu gostiju predlažemo i dva gola Malmea, a za kombinaciju 2,2+ u MaxBet kladionici koeficijent iznosi 1.90.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 8.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.