NOVO U MERIDIANU: Odigrajte vašu srećnu kombinaciju brojeva na svakom kraju sveta!

Da li je moguće premeštati se sa jednog na drugi kraj sveta pomoću samo nekoliko klikova? Naravno da jeste i tako nešto vam je omogućila kladionica Meridian.

Lepim vestima nikad kraja, zato najbolja kladionica u regionu uvek pronađe način da pruži svojim korsinicima nešto nesvakidašnje, pogotovu onima koji strasno igraju brojeve.

O čemu je tačno reč?

U kladionici Meridian sada možete da odigrate na svoje omiljene brojeve, ali ne samo u jednom međunarodnom izvlačenju.

Meridian vam nudi uzbuđenje bez premca i ogroman broj prilika da osvojite VELIKE DOBITKE! Ništa nije komplikovano, samo je potrebno dobro da pratite sledeća upustva.

Prvi korak je svakako registracija na meridianbet.rs. Kada otvorite korisnički nalog dobijate šansu da zavirite u svet UŽIVO BROJEVA na svim krajevima sveta, ali to nije sve.

Prilikom registracije na meridianbet.rs dobijate BONUS BEZ USLOVA U IZNOSU OD 500 RSD za online i kladjenje uzivo.

Znamo, prvi korak ostavlja bez daha, ali tu nije kraj. Da UŽIVO BROJEVI u kladionici Meridian budu još lakši za igru potrudio se jednostavan sistem.

Sve se radi u svega četiri koraka. Kada otvorite sajt meridianbet.rs potrebno je kliknuti na kategoriju BROJEVI, nakon čega će vam se otvoriti mogućnost da kliknete na novu kategoriju – UŽIVO BROJEVI.

Nakon toga, na vama je da izaberete zemlju u kojoj želite da igrate i potom se odlučite za vaše srećne brojeve i iznos koji želite da uložite.

Svi rezultati izvlačenja biće prikazani na sajtu meridianbet.rs radi lakše evidencije. 

Kao što možete da primetite sve je spremno, samo se čeka na vas da odaberete svoje srećne brojeve!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.