Tiket dana (nedelja, 24.04.2022)

tiket dana

Sve manje je dilema ostalo u evropskim ligama, ali ih je preostalo sasvim dovoljno da finiš sezone bude kao retko kad uzbudljiv. Mnogo zanimljivih mečeva je i danas na programu, a mi smo odabrali sledeće za tiket. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

FC Kopenhagen – Randers – 1,2+ @ 1.84 u Meridianbet

”Lavovi” su svakim danom sve bliži povratku titule na ”Parken”. Ekipa iz danske prestonice igra najbolje od starta sezone, i ako osvoji trofej, biće to potpuno zasluženo. U prošlom kolu FC Kopenhagen se dosta mučio sa još uvek aktuelnim šampionom Brondbijem,a li je na kraju slavio sa 2:0. Zadržali su šest bodova prednosti ispred Mitjilanda, ali imaju još jedan duel sa ekipom iz Herninga i to na strani. Zato protiv Randersa ne smeju da dopuste nikakav kiks, pogotovo jer gosti igraju katastrofalno u prethodnom periodu i iza sebe imaju tri vezana poraza. Randers je daleko od ponavljanja prošlogodišnjeg uspeha i plasmana u grupnu fazu Lige konferencija, gde su prošli i u nokaut fazu, a zaustavljeni su u baražu od engleskog Lestera. Šest kola pre kraja prvenstva na mini tabeli plej-of Randers zauzima poslednju, šestu poziciju, ali bi mogao do plasmana u Evropu ako drastično popravi formu. Iskreno, sumnjamo u tako nešto, pogotovo jer ih očekuje novi poraz od FC Kopenhagena, treći u sezoni, pošto su u regularnom delu prvenstva oba puta poraženi i to bez postignutog gola. Naš predlog je jedinica uz bar dva gola domaćina, a za 1,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.84.

Nica – Troa – 1,2+ @ 2.08 u Meridianbet

Ekipa sa Azurne obale nalazi se u lošoj formi u najvažnijem delu sezone. Na početku prvenstva izgledalo je da će Nica biti najduži pratilac Pari Sen Žermena, ali su oni sada daleko i od plasmana u Ligu šampiona, što je pred fudbalere i trofejnog trenera Kristofa Galtijea postavljeno kao obavezni cilji. Novi vlasnici su uložili ogroman novac u tim, a doveden je i trener šampiona Lila, međutim, nekada se ne može prečicom do cilja. No, da ne otpisujemo Nicu unapred, ostalo je dovoljno utakmica da oni poprave sve što su pokvarili, pogotovo jer ih od trećeg mesta deli samo dva boda, kolika je prednost Rena, Strazbura i Monaka u odnosu na njih. Drugoplasirani Marsej je već malo umakao. Treće mesto donosi igranje u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa i to nije loše za Nicu, kad je sve već ovako ispalo. Ovaj tim je u prošlom kolu izgubio važan meč u Kneževini od Monaka minimalnim rezultatom, a u poslednjih šest kola ima samo jednu pobede, i to protiv Lorijana do koje su stigli uz porođajne muke. Ne bi smeli da se kockaju protiv Troe, gosti su u donjem delu tabele i vrebaju šansu da osvoje neki bod koji bi ih približio njihovom cilju, a to je opstanak u Ligi 1. Na ruku im ne ide to što su u tri prethodna kola uzeli samo bod, ali su pre tog niza imali sasvim zadovoljavajuća izdanja sa 11 bodova iz pet kola. Jesenas je Troa slavio protiv Nice sa 1:0, pa eto prilike za Galtijea i momke da se revanširaju. Naš predlog je jedinica uz dva gola domaćina, a za 1,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.08.

Iverdon – Vintertur – 2 @ 1.86 u Meridianbet

Vintertur je pomalo iz senke uspeo da se domogne liderske pozicije u švajcarskoj Čelendž ligi, i postane jedna od glavnih kandidata za plasan u elitu švajcarskog fudbala. Ovaj klub iz gradića u neposrednoj blizini Ciriha nalazi se u odličnoj formi i osvojio je 13 bodova u pet poslednjih utakmica, a pritom im raspored uopšte nije bio lak. U tom intervali dva puta su savladali Arau, jednog od najvećih konkurenata, a u prošlom kolu bili su bolji i od Vaduza. Trenutno imaju samo dva boda više od Šafhauzena, čiji rezultat u ovom trenutku ne znamo, pa je neophodno da donesu bodove iz Iverdona, ne bi li ostali na čelu tabele. Samo prvoplasirana ekipa ulazi u Super ligu, dok će tim koji završi na drugom mestu morati u neizvestan baraž. Iverdon je povratnik u profesionalni rang, ima dobru sezonu iza sebe, a posebno se istakao u Kupu Švajcarske plasmanom u polufinale. Tek u sredu je završen njihov put u ovom takmičenju, a da zaigraju u finalu sprečio ih je Sankt Galen. Iako se nalazi na pretposlednjem mestu, potpuno su sigurni u svoj status drugoligaša s obzirom da iz lige ispada jedan klub, a to je Krins koji ima čak 28 bodova manje od njih. Domaćin je i umoran od polufinala Kupa i to bi Vintertur morao da iskoristi. Iverdon nije pobedio na svom terenu u 2022. godini u prvenstvu, a odigrao je već šest mečeva. neće ni u sedmom, a za dvojku se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.86.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 7.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.