Tiket dana (ponedeljak, 25.04.2022)

tiket dana

Ne može se reći da je ponuda danas perfektna, ali pošto je ponedeljak, sasvim je zadovoljavajuća. Pored poslednjih utakmica redovnih kola, kompletno kolo igraju italijanski i norveški drugoligaši. Predložene kvote iz tiketa bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Brondbi – Mitjiland – 2 @ 2.25 u MaxBet

Dok postoji šansa Mitjiland će pokušavati da dođe do titule šampiona posle jedne godine pauze. Prošle sezone je pehar otišao u vitrine Brondbija, a sada je najbliži ”Parken” stadionu, domu fudbalera Kopenhagena. U Mitjilandu se uzdaju u to da im je preostao još jedan međusobni okršaj sa timom iz prestonice, a i često se u plej-ofu dešava da vodeći tiimovi gube, pa je tako FVC Kopenhagen ostavio bodove u Silkeborgu, koga je ekipa iz Herninga pobedila na startu doigravanja. U četiri kola plej-ofa Mitjiland ima tri pobede i poraz u direktnom okršaju sa FC Kopenhagenom, dok je njihov sadašnji riva, ekipa Brondbija, dođivela sva četiri poraza. U prethodnih pet prvesntvenih utakmica Brondbi je upisao isto toliko poraza, nije dao nijedan gola, a primio je čak deset. Sve nam govori da će Brondbi još jednom izgubiti, a da će Mitjiland nastaviti trku sa liderom iz prestonice. Za dvojku se dobija kvota 2.25 u kladionici MaxBet.

Breša – SPAL – 1,2+ @ 2.05 u MaxBet

Bređa se i dalje nada da može do direktnog plasmana u Seriju A, od koga ga trenutno dele tri boda, koliko više ima drugoplasirano Leće. Ne bi to bila velika razlika da do kraja regularnog dela prvenstva Serije B nije ostalo da se odigra samo još tri kola. Breša bi morala da dobije sva tri duela, protiv SPAL-a i Ređine na svom terenu, kao i na gostovanju kod Ćitadele i da se nada da Leće, ali i Piza, Benevento i Monca, koji su takođe ispred njih, neće imati maksimalan učinak. Kombinacija je mnogo, a u Breši sigurno žale za nekim neplanirano izgubljenim bodovima. Breša je bez poraza na poslednjih sedam utakmica, ali je u tom intervalu čak pet puta remizirala, pa su ostali bez deset bodova na taj način. Čak i da ne uspeju da zauzmu neko od prva dva mesta iamće priliku da preko baraža isprave greške, pa je važno da pobeđuju i zauzmu što bolji plasman na kraju prvesntva. SPAL je u donjem delu tabele, tim iz Ferare bori se da izbegne baraž za opstanak, ali je već sedam kola bez trijumfa. I oni imaju mnogo nerešenih rezultata, a takav ishod u ovom meču ne bi mnogo značio ni jednima ni drugima. Posle Breše SPAL dočekuje Frozinone i gostuje Beneventu, pa se može reći da je pred njima paklen put do opstanka. Za ovaj meč predviđamo pobedu Breše, uz bar dva gola u mreži gostiju. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.05.

Laval – Bulonj – 1,2+ @ 2.25 u MaxBet

Laval je izgubio na trenutak prvo mesto u francuskoj Nacionalnoj ligi od ekipe Anesija, ali oba tima imaju isti broj bodova i treba očekivati ekspresan povratak tima iz grada na Loai na čelo tabele. U poslednjoj utakmici 31. kola Laval dočekuje trenutno poslednjeplasirani Bulonj, a gosti imaju minimalne šanse da se spasu najgoreg. Naime, iz lige ispadaju četiri ekipe, a prvi tim iznad crte beži Bulonju čak osam bodova. Teško je očekivati da Bulonj u preostala četiri kola uopšte osvoji toliko broj bodova, čak i da Set izgubi sve do kraja. U poslednjih sedam kola Lavala ima četiri pobede i tri remija, a prosek mu je u tom periodu tačno dva gola po meču. Očekujemo da bar dva puta zatrese i mrežu Bulonja, s tim da se pobeda ne dovodi u pitanje. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.25.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici MaxBet iznosi 10.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.