PRAZNIK FUDBALA: Iskoristi najveće kvote za Ligu Evrope i Ligu konferencija i osvoji karte za Mundijal

Najkvalitetnija evropska fudbalska takmičenja su napravila jednu nedelju pauze, a onda su se vratila u velikom stilu.

Nakon dva polufinalna duela u okviru Lige šampiona sledi još malo magije na travnatim terenima, samo će fokus biti pomeren na Ligu Evrope, odnosno Ligu konferencija.

I ta dva takmičenja su ušla u samu završnicu, što je kladionica Meridian iskoristila da napravi kvote koje se ne mogu videti u svakodnevnoj ponudi.

Međutim, pre nego što pređemo na mečeve u Ligi Evrope i Ligi konferencija zamolićemo vas za malo pažnje.

Kladionica Meridian je poznata kao kuća najvećih bonusa i sa takvom tradicijom se nastavlja još jače! Da li treba nešto drugo dodati od toga da će vaš prvi korak biti nagrađen i više nego adekvatno?

Svaki novi korisnik će samo na ime registracije na meridianbet.rs dobiti NEVEROVATAN BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 500 RSD BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo.

Očigledno je da imate priliku da uradite nešto veliko, zato nemojte časiti ni časa, nego zgrabite pomenuti bonus i pravac ka najkvalitetnijoj ponudi koju možete pronaći na meridianbet.rs.

Pred nama su četiri kvalitetna meča „začinjena“ vrhunskim kvotama:

VEST HEM – AJNTRAHT FRANKFURT, kec 1.90, iks 3.45, dvojka 4.10

RB LAJPCIG – GLAZGOV RENDŽERS, kec 1.40, iks 4.70, dvojka 7.40

FEJNORD – OLIMPIK MARSEJ, kec 2.25, iks 3.40, dvojka 3.15

LESTER – ROMA, kec 2.30, iks 3.30, dvojka 3.15

Dobro razmislite, kombinacija je mnogo, zato vam predlažemo da napravite jedno malo zagrevanje. Kako ćete to da uradite? Tako što ćete malo više obratiti pažnju na do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima – IGRAJ ZA KATAR.

Kladionica Meridian svakoga dana organizuje interesantne izazove za registrovane korisnike, a evo šta je to spremno za četvrtak.

DNEVNI IZAZOV ZA 28.04: Neophodno je odigrati najviše tiketa koji sadrže samo LUCKY6. Dobitni tiketi nose 2 poena! MINIMALNA UPLATA 30 RSD

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!

Meridian je mislio na sve, na vama je samo da se opustite i uživate!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.