Tiket dana (četvrtak, 28.04.2022)

tiket dana

Večeras se igraju prvi polufinalni mečevi u Ligi Evrope i Ligi konferencija, pored ta četiri meča biće i utakmica u još nekim ligama, kao uvertira u predstojeći vikend. Predložene kvote iz tiketa podložne su promenama.

Lester – Roma – x2,2+ @ 2.12 u MaxBet

Sezona će dobiti sasvim drugi izgled i za Lester i za Romu u zavisnosti kako se okonča ovaj međusobni dvomeč. Plasman u finale Lige konferencija, još uvek, ne bi doneo nikakvu konkretnu korist ni ”vučici” a ni ”lisicama”, ali bi znatno poboljšao utisak zbog razočaravajuće sezone na domaćem planu. Roma ima šansu da izbori novi izlazak u Evropu, ne baš u Ligu šampiona, ali u neki slabiji kup svakako, dok je lester miljama dalkeo od novog evropskog puta. U prethodnom kolu Lige konferencija Roma je bila uspešnija od Bode/Glimta, i to zahvaljujući odličnom izdanju na Olimpiku u revanšu, pošto su iz Norveške doneli gol minusa, dok je Lester takođe do prolaska došao zahvaljujući pobedi u revanšu, samo što su oni uzvratni duel igrali kao gosti u Ajndhovenu i pobedili PSV 2:1, dok je na King Paueru susret završen bez golova. Očekujte dva interesantna meča izmešu Rimljana i Lestera, sa neizvesnim ishodom. U prethodnom prvenstvenom kolu Roma je poražena od Intera, dok je Lester odigrao bez golova sa Aston Vilom na svom terenu. Naš predlog za prvi duel u Lesteru je dupla šansa na goste, uz bar dva gola ukupno. A za kombinaciju x2,2+ u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 2.12.

Vejle – Mitjiland – 2,2+ @ 2.15 u MaxBet

Mitjiland je pobedom nad Brondbijem i neuspehom FC Kopenhagena, ponovo u igri kada je ttula u pitanju. Sada je razlika između ova dva tima samo tri boda, a igra se još jedan međusobni duel i to u Herningu. Do narednog prvenstvenog kola, a Mitjiland u nedelju igra baš sa FC kopenhagenom, sledi im prvi meč polufinala Kupa Danske i gostovanje Vejleu. Sigurno da će u Mitjilandu više razmišljati o meču koji im može vratiti titulu, pošto je ona prethodne sezone završila u vitrinama Brondbija, nego o ovom duelu, pogotovo jer postoji i revanš u Herningu kroz sedam dana, ali je razlika u kvalitetu ova dva tima tolika da smatramo da Vejle nema nikakve šanse. Domaćin igra u plej-autu i nalazi se na pretposlednjem mestu, sa ne baš velikim izgledima da i naredne sezone igra u eliti. Pobeda nad Sonderjiskom prošlog vikenda na strani vratila im je nadu u povoljan epilog, ali je ostalo još mnogo posla. I njima je jasno da je Mitjiland prejak, mada su posle sedam uzastopnih poraza od ovog tima u novembu uspeli da odigraju 1:1 u Vejleu. Sada je ulog finale i gost će se truditi da sve reši već posle prvih 90 minuta. Uz dvojku dodajemo i dva gola na Mitjiland, a koeficijent u kladioniic MaxBet iznosi 2.15.

Lilestrem – Olesund – 1,2+ @ 1.90 u MaxBet

Utakmica norveške elitne lige igra se unapred, a ovaj meč na programu je trebalo da bude u okviru 15. kola, ali je zbog nastupa Lilestrema u Evropi pomeren za kraj aprila. Prošlu sezonu Lilestrem je završio na četvrtom mestu, što je posle dueg vremena bio sasvim zadovoljavajući plasman. Novo prvenstvo otvorili su odlično, iz četiri meča imaju deset bodova, a uspeli su da savladaju i Molde na strani. U seriji su od tri uzastopne pobede i smatramo da će doći i do četvrte u meču sa ekipom Olesunda koja se vratila u elitu nakon četiri sezone. Ovaj tim je prethodne sezone u drugoj ligi osvojio drugo mesto i zajedno sa Ham Kamom prešao u najviši rang. Mogu da budu sasvim zadovoljni startom u eliti, u prva četiri kola imaju dve pobede, jedan poraz i jedan remi, pa su sa sedam bodova na solidnom 6. mestu. Jedini poraz su doživeli kod Vikinga u Stavangeru, a u nedleju su slavili prvi put na strani, pobedili su Odd sa 3:2. Lilestrem predvodi prvoligaški karavan i verujemo da im je prijatno na vrhu, pa će se potruditi da ostanu lideri. Očekujemo pobedu nad Olesundom, uz bar dva postignuta gola. Za 1,2+ kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 8.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.