JOŠ UVEK NIJE KASNO – Evo kako da osvojite karte za FAJNL FOR Evrolige u Beogradu

Od kada je postalo poznato da će se finalni turniri najbolje četiri košarkaške ekipe u Evropi održati u Beogradu nastala je velika euforija, ali i pomama za kartama. A sve pomenuto je podstaklo najbolju kladionicu na Balkanu na prepoznatljivu reakciju.

Meridian je spremio jedno fenomenalno takmičenje, a nagrade i bonusi su do sada neviđeni! Nećemo mnogo okolišati, već ćemo brzo preći na stvar – MERIDIAN DELI 3X2 KARTE, ALI I VRHUNSKE KEŠ BONUSE ZA F4 EVROLIGE U BEOGRADU

Igrači će poput promocije IGRAJ ZA KATAR imati prilike da pokažu svoje sportsko znanje, tačnije koliko se dobro upoznati u dešavanja vezana za elitno košarkaško takmičenje na Starom kontinentu.

Sve što je neophodno jeste da pogodite najveću kvotu na tiketu koja sadrži samo igru „poeni igrača (više)“, a Meridian će častiti najbolja tri igrača i to na sledeći način. 

Prvoplasirani će dobiti dve karte za finalni turnir, ali i 15.000 RSD bonusa. Drugo mesto vredi dve karte + 5.000 RSD bonusa, dok će trećeplasirani takmičar dobiti dve karte i 2.500 RSD bonusa. 

Kompletna ponuda je i više nego impresivna, a kako bi sve prošlo u najboljem redu predlažemo vam da brzo prođete pravila igre koja su laka i jednostavna. 

Sve do 10. maja u 23:59h u promociji mogu učestvovati svi igrači registrovani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji.

Kao što možete da primetite vremena ima sasvim dovoljno, te ukoliko još uvek nemate otvoren korisnički nalog idealno bi bilo da to učinite već danas jer – verujte nam, za tako nešto imate dvostruko dobar razlog! 

Ne samo da ćete moći da uđete u igru za karte za finalni turnir Evrolige, već ćete na ime poklona dobiti 500 RSD BONUSA BEZ USLOVA za online i uzivo kladjenje.

Sve je jasno, nema čekanja nego pravac meridianbet.rs, to je najbliži put do uspeha!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.