Tiket dana (subota, 07.05.2022)

tiket dana

Sam je finiš sezone, neke lige se već i završavaju, a neke su pred krajem. Mnogo dilema, tako gde ih još ima, biće rešeno ovog vikenda. Morate uzeti u obzir da se sada kvote menjaju brzinom svetlosti, i da je bolje što pre odigrati ono što ste planirali. Naše kvote iz tiketa bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta, te ne garantujemo za njih.

Barnli – Aston Vila – 1x,0-3 @ 2.05 u MaxBet

Za Barnli je ovo jedna od najvažnijih utakmica poslednjih sezona. Ma koliko navijači bili ljuti na upravu posle uručenog otkaza za dugogodišnjeg trenera Šona Dajša, to se ispostavilo kao pravi potez koji je razdrmao ekipu. Od tog 15. aprila, kada je Dajš otišao, Barnli je na četiri meča uzeo deset bodova i umakao iz zone ispadanja. Sada su u seriji od tri pobede, slavili su protiv Sautemptona i Vulverhemptona kući, te u prošlom kolu na gostovanju u Votfordu čime su domaće ”Stršljenove” poslali nazad u Čempionšip. Nisu ni ”Klaretsi” još sigurni za svoj status premijerligaša. Oni imaju isti broj bodova kao i Lids, a Everton, prvi tim ispod crte, sakupio je samo dva manje, uz jednu više utakmicu koju imaju da odigraju i od Barnlija i od Lidsa. Među ove tri ekipe treba tražiti trećeg putnika za niži rang, a ”Klaretsi” se uzdaju u trenutnu formu. Ovog vikenda na Turf Mur dolazi Aston Vila, a zanimljivo je da će se ove dve ekipe sastati još jednom, već 19. maja u odloženom meču 18. kola u Birmingemu. Nema Barnli lak raspored, između dva dula sa Vilom predstoji im gostovanje Totenhemu i onda u poslednjem kolu meč sa Njukaslom u Barnliju. Zato im je važno da pobede protiv Vile u ovom duelu, pogotovo jer tim Stivena Džerarda nema nikakav motiv. Naravno, to u Premijer ligi ne znači mnogo, ali je bolja forma Barnlija razlog zašto ne verujemo u poraz domaćina. Naš predlog je dupla šansa na Barnli uz mali broj golova. Za 1x,0-3 u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.05.

Hofenhajm – Leverkuzen – 2,2+ @ 2.35 u MaxBet

Tim iz Leverkuzena jednom je nogom u Ligi šampiona. Do kraja Bundeslige ostala su dva kola, a ”Farmaceuti” su na odličnom trećem mestu sa četiri boda više od Lajpciga koji je peti. Samo jedna pobeda u dva preostala kola obezbeđuje im igranje u najjačem evropskom takmičenju naredne jeseni, što i jeste bio njihov glavni cilj pred start sezone. Dve godine Bajer nije igrao Ligu šampiona, pa je taj finansijski gubitak nadoknađivao prodajom fudbalera, pre svih Kevina Folanda i Kaija Haverca. Ako odu u LŠ neće morati da razmišljaju o prodaji najboljeg strelca Patrika Šika, ili supertalentovanog Florijana Virca, koji je, istina, trenutno povređen. U poslednjem kolu Bajer dočekuju Frajburg, direktnog konkurenta u borbi za plasman među četiri najbolje ekipe, pa bi bilo dobro da ispune svoj plan pre tog meča, u kome bi mu bio i bod dovoljan, ali zašto rizikovati? Hofenhajm se oprostio i od Evrope i od dobrog plasmana, ovaj tim je bez pobede na poslednjih sedam utakmica i ne vidimo kako će se oporaviti baš protiv Leverkuzena. Uz dvojku predlažemo i dva gola gostiju, a za ovaj tip 2,2+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.35.

Almerija – Amorebijeta – 1,2+ @ 1.95 u MaxBet

Tim iz Andaluzije ponovo je na pragu direktnog plasmana u La Ligu koji im je prošle sezone izmakao u poslednjim kolima, da bi se loše proveli u plej-ofu protiv Đirone. Sada imaju sjajnu situaciju četiri kola pre kraja s obzirom da su umakli trećeplasiranom Valjadolidu četiri boda. U elitu idu dva tima direktno i jedan posle doigravanja. Vodi Eibar sa samo bodom više od Almerije, pa su i oni dostižni. Rekli bismo da Almerija ima odličan raspored, na svom terenu dočekuju novajliju Amorebijetu i otpisani Alkorkon, dok gostuju drugom timu Real Sosijedada, koji je takođe u zoni ispadanja, kao i prethodna dva rivala, i Leganesu u poslednjem kolu. Tri pobede garantuju plasman u elitu, a verujemo da će do prve doći u ovom meču. Amorebijeta je u zoni ispadanja, a posebno se novajlija loše snalazi na strani. Na prethodnih devet gostovanja nisu pobedili, mada su umeli da uzmu po bod. Ne verujemo da će im to poći za rukom u grotlu Almerije, pa uz pobedu domaćina dodajemo i dva gola. Za predlog 1,2+ u kladionici MaxBet dobija se koeficijent 1.95.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 9.39.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.