Tiket za veče (subota, 07.05.2022)

tiket dana

Subota je bila baš uzbudljiva, ali još nije kraj. Da vidimo šta nam je preostalo. Predložene kvote mogu biti promenjene, kao što se često i dešava.

Lacio – Sampdorija – 1,2+ @ 1.73 u MaxBet

Ne može se sezona oceniti za Lacio kao preterano uspešna. Plasman u Ligu šampiona, što je bio proklamovani cilj, nije dostignut, ali bi i peto mesto na kraju moglo biti ocenjeno kao prihvatljiv uspeh. Da bi završili kao peti moraju biti bolji od gradskog rivala Rome, što samo po sebi prija navijačima Lacijala. Trenutno oba tima imaju isti broj bodova, ali ”Vučica” ima bolji međusobni skor. Romu čeka finale Lige konferencija i možda će malo zapostaviti ligu. Lacio neće, i favorit je protiv Sampdorije koja je trijumfom nad gradskim rivalom Đenovom došla na prag opstanka. Naš predlog je jedinica uz dva gola domaćina. Za 1,2+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.73.

Gent – Mehelen – 1,2+ @ 1.83 u MaxBet

Poraz Genka u meču sa timom Šarlroe u petak širom je otvorio vrata Gentu ka osvajanju prvog mesta u grupi za plasman u Ligu konferencija. U ovoj mini ligi takmiči se četiri tima koji su završili sezonu na mestima od 5. do 8. u Župiler ligi, a samo najbolji posle mini lige igraće u kvalifikacijama za Evrope. Gent ima bod više od Genka, a pet od sadašnjeg rivala Mehelena, pa bi im pobeda donela lagodnu poziciju u preostalim mečevima. U regularnom delu prvenstva oba tima bila su uspešnija kao domaćin. I sada očekujemo jedinicu, uz dva gola domaćina. Za 1,2+ kvota je 1.83 u kladionici MaxBet.

Sankt Galen – Cirih – GG4+ @ 2.20 u MaxBet

Prvenstvo u Švajcarskoj je odlučeno, titula odlazi u Cirih pošto je četiri godine provela u Bernu. Jang Bojsi su dominirali prethodne četiri godine, a mnogi su bili ubeđeni da će ih smeniti Bazel, a ne Cirih. Ipak, Cirih je bio najbolji tokom cele sezone, posebno su bili ubedljivi u sredini prvenstva kada su pobeđivali u serijama, pa sada, četiri kola pre kraja, imaju neverovatnih 16 bodova više od Bazela. Sankt Galen se nalazi na četvrtom mestu, ima neke, doduše minimalne, šanse da se probije do treće pozicije, ali to ne zavisi samo od njihovog učinka, već i toga šta e uraditi jang Bojsi. Ovo je poslednji okršaj ove dve ekipe u sezoni, u prva tri oba tima imaju po pobedu, dok je jednom bilo 3:3. I sada očekujemo dosta golova, a naš predlog je GG4+ sa kvotom 2.20 u kladionici MaxBet.

Šalke – Sankt Pauli – GG3+ @ 1.68 u MaxBet

Pobedom nad timom iz predgrađa Hamburga Šalke će i definitivno obezbediti povratak u Bundesligu posle samo jedne sezone. Pre samo dve sedmice Šalke je dođiveo pravu katastrofu na svojoj Veltins Areni protiv Verdera i činilo se da od povratka nema ništa. sedam dana kasnije Verder je izgubio kui, a Šalke slavio u Zandhauzenu golom u poslednjim sekundama i situacija se iz korena promenila. U petak uveče je Darmštat izgubio u Dizeldorhu i sve se otvorilo za ”kraljevskoplave”. Sankt Pauli je dugo predvodio karavan Cvajte, ali su popustiti u prethodnom periodu. Na poslednjih pet utakmica nemaju pobedu, a bez trijumfna nad Nirnbergom ostali su u sudijskoj nadoknadi. U slučaju pobede u Gelzenkirhenu mogli bi do plasmana barem u baraž, ali to neće biti lako u grotlu stadiona sa 80 hiljada mesta. Ipak, ako negde ima iznenađenja to je u Cvajti. Zato, bolje na golove. Za GG3+ u MaxBet kladionici kvota je 1.68.

Ukupna kvota na tiketu za subotu uveče u kladionici MaxBet iznosi 11.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.