Tip dana: Verona – Milan: Težak ispit za “rosonere” u gradu ljubavi!

U nedelju je sjajna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali jedan od najzanimljivijih mečeva tekućeg kola italijanske Serije A u kom će Verona na svom stadionu ugostiti lidera na tabeli, ekipu Milana.
Početak ovog susreta je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Verona: Sjajne partije u ovogodišnjem izdanju Serije A!

I pred početak ove sezone je primarni cilj Verone bio opstanak u društvu najboljih, međutim, kako sada stvari stoje deluje da ovaj simpatični tim iz grada ljubavi polako ali sigurno postaje stabilan prvoligaš koji bi već u narednom šampionatu mogao da napadne i plasman u neko od evropskih takmičenja.
Ruku na srce, i u ovom trenutku izabranici Igora Tudora koji radi fantastičan posao na klupi ovog tima mogu da se umešaju u borbu za plasman u Ligu konferencija, pošto trenutno Verona zauzima deveto mesto na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na sedmoplasiranu Fiorentinu, koju na sve to u ovom kolu očekuje i težak meč sa Romom.
U prošlom kolu je ekipa iz grada ljubavi odigrala još jedan poprilično dobar susret i slavila na gostovanju kod Kaljarija kom gori pod nogama, a taj meč je završen rezultatom 1:2.
Na poslednjih pet susreta izabranici Igora Tudora imaju skor od čak tri trijumfa, jednog remija i samo jednog poraza i to na gostovanju kod Intera gde se nije ni očekivalo da devetoplasirana ekipa na tabeli ostvari neki povoljniji rezultat.
Kada su u pitanju mečevi na svom terenu do sada je Verona odigrala sedamnaest mečeva na svom stadionu i ostvarila devet trijumfa, tri remija i pet poraza.
U prvom delu sezone Milan i Verona su odigrali jedan spektakularan susret na “San Siru” u kom su “rosoneri” slavili sa 3:2, iako su gosti prvo poluvreme rešili u svoju korist, pošto je taj deo meča završen rezultatom 0:2.
Kada su u pitanju izostanci za ovaj duel sa trenutnim liderom na tabeli Igor Tudor ovog puta neće moći da računa na duže povređenog golmana Pandura koji je poslednji meč za Veronu odigrao još početkom januara, dok su pod velikim znakom pitanja za ovaj duel Kopola, Davidovič i Berardi.

Milan: Mogu li “rosoneri” do titule?

Pamtimo svi prošlu sezonu “rosonera” i briljantan prvi deo šampionata koji je četa Stefana Piolija završila na prvom mestu na tabeli.
Međutim, nakon toga je usledio neshvatljivo loš drugi deo sezone i na kraju je jedan od najtrofejnijih evropskih klubova jedva uspeo da dođe do plasmana u Ligu šampiona.
Tamo se milanski klub nije proslavio s obzirom da je takmičenje završio u grupnoj fazi, ali to vrlo verovatno i nije bilo preveliko iznenađenje pošto su pored Milana u toj grupi bili još i ovogodišnji finalista Liverpul, kao i Atletiko Madrid i Porto.
Nakon tog ispadanja, izabranici Stefana Piolija su se u potpunosti fokusirali na Seriju A, a epilog svega toga je da su “rosoneri” pre ovog kola bili na prvom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na drugoplasirani Inter.
Naravno, u međuvremenu su “neroazuri” već odigrali svoj meč ovog kola i nakon velikog preokreta na “Đuzepe Meaci” savladali Empoli sa 4:2, pa trenutno Inter ima bod viška u odnosu na gradskog rivala, ali bi to moglo da potraje samo do kasno večeras.
Inače, u prošlom kolu je lider na tabeli uz dosta muke slavio na svom terenu protiv Fiorentine golom sjajnog Leaa u 82. minutu susreta.
Na poslednjih pet mečeva četa Stefana Piolija je ostvarila tri trijumfa, uz dva remija, za koja su mnogi mislili daće “rosonere” upravo i koštati titule, pošto tim koji se bori za Skudeto ne sme sebi da dozvoli da na dva vezana meča odigra nerešeno sa timovima poput Torina i Bolonje.
Kada su u pitanju mečevi na strani, treba napomenuti da je nekadašnji šampion Evrope i ove sezone najbolji gost u ligi, i to pošto je na sedamnaest odigranih susreta na strani Milan ostvario čak dvanaest trijumfa, uz četiri remija i samo jedan poraz, što je svakako fantastičan skor.
Za kraj, što se izostanaka tiče, Pioli za ovaj duel neće moći da računa na duže odustnog Kjera, dok su svi ostali fudbaleri u potpunosti spremni za ovaj veoma važan meč.

Naš predlog

Na prvi pogled vidimo da je ovo jedan i te kako težak meč za prognoziranje u kome bi do trijumfa vrlo lako mogla da dođe bilo koja od ovih dveju ekipa.
Ipak, “rosoneri” bi ovim trijumfom praktično stavili jednu ruku na šampionski pehar a mišljenja smo da će do njega i doći zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.75.


Takođe, vrlo lako se može desiti i da ovo bude jedan meč sa dosta golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je Meridianbet pripremio kvotu 1.73.

Za kraj, nekako najrealnija prognoza kada je ovaj duel u pitanju je da će lider na tabeli postići makar dva gola na ovom vrućem gostovanju, pa vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom G2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.