Tiket za veče (nedelja, 08.05.2022)

tiket dana

Dve važne utakmice igraju se ove večeri, Milan se bori za titulu u Veroni, a Real i Atletiko igraju madridski derbi. No, te mečeve smo već analizirali kao Tip i Derbi dana, pa da vidimo šta je još u ponudi za nedelju uveče. Predložene kvote mogu biti promenjene.

RB Lajpcig – Augzburg – 1,T13+ @ 2.12 u MaxBet

Za samo četiri dana Lajpcig je doživeo dva teška poraza, jedan u Bundesligi, koji bi lako preboleli da nije došao i onaj u Ligi Evrope. U četvrtak je Randžers slavio sa 3:1 protiv ”Bikova” u polufinalu Lige Evrope i tako nadokandio gol minusa iz prvog meča. Lajpcig je ostao bez šanse da osvoji trofej i tako se automatski kvalifikuje za Ligu šampiona naredne sezone, pa će to morati da uradi preko Bundeslige. Na ruku im je išao neočekivani poraz Frajburga od Uniona u subotu, ali ne i pobeda Leverkuzena u Sinshajmu. Sada je upražnjeno samo još jedno mesto, za njega se bore Frajburg i Lajpcig. Frajburg ima bod više, ali Lajpcig ima ovaj duel sa Augzburgom. U poslednjem kolu ”Bikovi” gostuju u Bilefeldu kod Arminije koja se bori za opstanak. Pobeda nad nezainteresovanim Augzburgom ne bi trebalo da dođe u pitanje, a očekujemo i goleadu kao izvinjenje navijačima. Predlog je jedinica uz tri gola domaćina, a za ovaj tip u kladionici MaxBet kvota je 2.12.

MK Dons – Vajkomb – T12+ @ 2.10 u MaxBet

Posle revanša u Miltonu saznaćemo prvog finalistu doigravanja za plasman u Čempiošip. Vajkomb je maksimalno iskoristio prednost domaćeg terena i stekao dva gola viška pred uzvrati meč, pa domaćinu ostaje težak zadatak da nadoknadi ovaj minus i ode u završni duel gde će biti bolji iz okršaja Šefild Venzdeja i Sanderlenda. Direktan plasman u drugu ligu posle regularnog toka prvesntva zborili su Vigan i Roteram, a MK Donsima je nedostajao jedan bod. Sada su u teškoj situaciji i pored činjenice da su u tri ovosezonska duela, dva prvenstvena i jedan u kupu, bili uspešniji od Vajkomb Vonderersa. Imaće domaćin veliku podršku, ali da li će to biti dovoljno za prolaz, ostaje da vidimo. Uglavnom, moraće svim silama u napad i očekujemo da postignu bar dva gola. Za tip T12+ u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 2.10.

Ham Kam – Olesund – GG3+ @ 2.00 u MaxBet

Ova dva tima zajedno su jesenas ušla u norvešku elitu i sada se prvi put još od 208. godine sastaju u prvoj ligi. Ham Kam je prošle sezone bio ubedljiv u drugoligaškom društvu i nadmočno osvojio prvo mesto, dok se Olesund morao zadovoljiti drugom pozicijom. Ništa zato, važno je da su sada u društvu najboljih. Posle prvih nekoliko kola može se reći da su sa podjednakim uspehom startovali u eliti. Olesund je osvojio dva boda više, ima ih sedam, ali je i odigrao jednu utakmicu više u odnosu na svog rivala. U pet odigranih mečeva Olesund je upisao po dve pobede i poraza, uz jedan remi, a Ham Kam je na četiri meča jednom pobedio, jednom izgubio i dva puta remizirao. Obe ekipe su efikasne, domaćin daje dva gola po meču, a i gosti imaju više od jednog gola po utakmici. Zato se naš predlog odnosi na golove, a očekujemo ih bar tri, i to da se tresu obe mreže. Za GG3+ u MaxBet kladionici kvota je 2.00.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju uveče u kladionici MaxBet iznosi 8.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.