Tiket dana (utorak, 10.05.2022)

tiket dana

Većina evropskih liga završava se narednog vikneda, pa se narednih dana igraju i neka vanredna kola, ali i zaostali mečevi. Tu su i završnice kopova, tako gde oni nisu okončani. Predložene kvote iz tiketa bile su aktuelne u trenutku pisanja teksta i moguće je da budu promenjene.

Aston Vila – Liverpul – GG3+ @ 2.05 u Mozzartbet

”Redsi” su skupo platili pobedu u Viljarealu i prolaz u finale Lige šampiona. Pomalo neočekivano taj duel je iziskivao mnogo veći napor nego što je Klop očekivano nakon 2:0 u Liverpulu. Španci su prednost nadokanidi za 45 minuta, pa je engleski tim mogao pošteno da zapne u nastavku. Meč sa Totenhemom, ništa manje težak, usledio je samo tri dana kasnije i stigao je kiks. Taj kiks će, najverovatnije, koštati Liverpul titule, mada i da su pobedili ”Pevce” i dalje ne bi ništa zavisilo od njih. Prave stvari i pored remija sa Totenhemom tek predstoje za ”Redse”. Ovo bi mogla biti istorijska godina za tim sa Enfilda, u igri su za četiri trofeja, mada im jedan polako klizi iz ruku. U Premijer ligi ostala su još tri meča, ovaj zaostali u Birmingemu, gostovanje u Sautemptonu i Vulverhempton na Enfildu. Pored toga pred njima su i dva velika finala, narednog vikenda sa Čelsijem u FA kupu i vrhunac sezone i dvoboj sa Realom u finalu Lige šampiona. Aston Vila je vezala dve pobede, u subotu je nanela težak poraz Barnliju koji ovaj tim može izbaciti iz lige, a za Stivena Džerarda meč sa Liverpulom ima poseban značaj. Zna se koliko njemu znači ovaj klub, ali sigurno je da Klop neće imati popust zbog toga. Teško je očekivati da Siti izgubi neki meč do kraja, ali Liverpul mora da se nada. Ovde predlažemo igru GG3+ jer očekujemo otvorenu igru s obe strane. Za ovaj tip u kladionici Mozzartbet kvota iznosi 2.05.

Genk – Šarloa – 1,2+ @ 1.88 u Mozzartbet

U belgijskom plej-ofu za plasman u Evropu Genk dočekuje ekipu Šarlroa. Najbliži prvom mestu nakon mini lige sa četiri kluba je Gent koji ima četiri boda više od Genka, ali predstoji još jedan međusobni okršaj ove dve ekipe. Genk dočekuje tim kod koga je gostovao u petak i igrao nerešeno 2:2. Da su slavili u tom meču sada bi sve zavisilo od njih, tri kola pre kraja, ali je Šarlroa izjednačio u 93. minutu. To je bio treći međusobni duel ova dva tima u aktuelnoj sezoni, a prva dva dobijali su timovi koji su bili domaćini. I sada vetrujemo u pobedu domaćeg tima, a to je Genk. Ni sa ta tri boda Genk neće biti mnogo bliži plasmanu u Ligu konferencija ako Gent bude slavio u Mehelenu. Uglavno, oni moraju da urade šta je do njih, a to je da pobede Šarlroa i čekaju kiks svog najvećeg rivala. Naš predlog je jedinica uz dva gola domaćina. Za igru 1,2+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.88.

Jang Bojs – Sankt Galen – 1/1 @ 2.25 u Mozzartbet

Bazel je neočekivano kiksirao na gostovanju kod Lozane ali šta vredi kada je Jang Bojs poražen u Luganu, pa je Bazel povećao prednost u odnosu na tim iz Berna na četiri boda. Čini se da je trka za osvajanje drugog mesta završena i da će njega zauzeti Bazel. ”Mladi momci” sada moraju da brinu o trećoj poziciji, poslednjoj koja vodi u Evropu, s obzirom da im se Lugano približio na tri, a Sankt Galen na šest bodova. Četvorostruki uzastopni šampion Švajcarske odavno se oprostio od titule, ona je otišla u vitrine Ciriha, ali bi izostanak evropskih mečeva bio težak udarac. Za Sankt Galen prvenstvo u ovom trenutku nema preveliki značaj, za njih je meč sezone finale kupa u kome igraju protiv Lugana već u nedelju, a pobeda bi im, osim trofeja, donela i plasman u Evropu. Sumnjamo da će trener Peter Zajdler izvesti svoj najjači tim, s obzirom da u preostala tri kola njegov tim teško može do trećeg mesta. Da su pobedili Cirih u subotu, možda bi i mogli, ali ovako će se u potpunoszi posvetiti kupu. Očekujemo siguran trijumf Jang Bojsa, a naš predlog je prelaz 1/1. Za ovaj tip kvota u Mozzartbet-u iznosi 2.25.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 8.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.