KOMPLETAN PAKET ZA SVETSKO PRVENSTVO: Evo kako možete da osvojite kartu i smeštaj za Mundijal!

Činjenica je da danas nema velikih spektakularnih sportskih događaja, ali to nikako ne znači da kladionica Meridian nema pravu ponudu za vas koja može mnogo toga da vam donese u perspektivi.

Naravno, reč je o takmičenju IGRAJ ZA KATAR, koje je do sada oborilo sve rekorde, ali to je samo početak.

Nastavlja se u još jačem ritmu, igrači će kao do sada imati prilike da odgovaraju na izazove iz oblasti isporta i slot igara, a evo šta je spremno za današnji dan.

DNEVNI IZAZOV 12.05: 12.05. Dan Odluke – Neophodno je sakupiti najveći broj dobitnih partija na Microgaming igri Match Day. Minimalni bet 25 RSD.

Znamo jako je teško odoleti ovako izazovnom takmičenja, zato ako ste kojim slučajem tek sada odlučili da se priključite nema nikakvih problema.

Kladionica Meridian je mislila na sve, neophodno je da ispunite samo jedan uslov, a na tom prvom koraku vas očekuje i jedno lepo iznenađenje.

Da biste mogli da budete deo promocije IGRAJ ZA KATAR potrebno je da otvorite korisnički nalog na meridianbet.rs, ali nije borba za Svetsko prvenstvo jedino što dobijate. Tu je i jedan poklon.

Svakom novom registrovanom korisniku sledi poklon BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 500 RSD BEZ USLOVA za online i uzivo kladjenje.

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu! 

Sve je spremno, na vama ostaje samo da postanete deo Meridianove porodice i da zaigrate za odlazak na Mundijal!

Uživajte!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.