JEDINA PRAVA OPCIJA: Evo gde treba da potražite najjaču ponudu za ABA ligu, kao i kompletan paket za Svetsko prvenstvo u Kataru!

Najjače regionalno košarkaško takmičenje ulazi u finiš. Odigrani su prvi polufinalni mečevi nakon kojih smo mogli da naslutimo koja dva tima će se naći u velikom finalu.

Crvena zvezda i Partizan su opravdali uloge favorita protiv Cedevita Olimpije, odnosno Budućnosti, što je bilo ispraćeno najboljom mogućom ponudom u režiji sportske kladionice Meridian.

Tako će biti i za revanš mečeve, ali pre nego što krenemo na detalje ponovo vas pozivamo da obratite pažnju na do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima – IGRAJ ZA KATAR.

Svi registrovani korisnici u kladionici Meridian iz dana u dan odgovaraju na zanimljive izazove iz sveta sporta i slot igara. Reakcije su veoma pozitivne, a evo šta je to spremno za danas.

DNEVNI IZAZOV ZA 15.05: Neophodno je odigrati najviše tiketa koristeći igre iz selekcije “Kombinacija golova”. Dobitni tiketi vrede 2 puta više! MINIMALNA UPLATA 100 RSD.

Ako ste se kojim slučajem tek sada odlučili da postanete deo takmičenja IGRAJ ZA KATAR, treba da znate da još uvek nije kasno. Ima vremena za sve, samo je neophodno da ispratite jedan važan detalj.

Pravo na takmičenje imaju svi registrovani korisnici na meridianbet.rs. Prilikom otvaranja korisničkog naloga ulazite u borbu za Mundijal, ali to nije sve.

Svakom novom registrovanom korisniku kladionica Meridian poklanja BONUS BEZ USLOVA U IZNOSU OD 500 RSD za online i kladjenje uzivo.

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!       

Kada uradite sve što je do vas u vezi promocije IGRAJ ZA KATAR, onda sledi pregled dešavanja u ABA ligi.

Već je rečeno da su Crvena zvezda i Partizan na korak od toga da zakažu novo finale na Jadranu, ali da bi se to dogodilo neophodno je da slave na veoma teškim gostovanjima kao što su Ljubljana i Podgorica.

Ako sve bude kao u prvim mečevima crveno i crno-beli neće imati razloga za strah, ali oprez mora da bude na najvišem mogućem nivou, jer ovo su veliki mečevi za koje treba velika koncentracija do samoga kraja.

Naravno, važnosti ovih duela je svesna i kladionica Meridian koja je iskreirala najbolju moguću ponudu.

Sve potrebno možete pronaći na meridianbet.rs, a nama ostaje samo da vam poželimo sreću!

Uživajte!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.