Tip dana: Juventus – Lacio: “Stara dama” bez takmičarskog motiva, Rimljani bi da overe plasman u Ligu Evrope!

U ponedeljak je logično nešto slabija ponuda za klađenje u odnosu na vikend, ali je ipak na programu nekoliko veoma interesantnih mečeva.
Jedan od njih se igra u Torinu gde će fudbaleri Juventusa ugostiti Lacio, a početak ovog u najavi veoma interesantnog duela je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Juventus: Od “stare dame” smo navikli na bolje partije!

Ne treba biti previše pametan pa konstatovati da smo od fudbalera Juventusa daleko više očekivali kada je ova sezona u pitanj.
Naime, iako je klub prošlog leta napustio Kristijano Ronaldo, na mesto šefa stručnog štaba postavljen je Masimilijano Alegro što je svakako oduševilo sve navijače ovog tima a sve u nadi da bi njihov tim ponovo mogao da se umeša u borbu za Skudeto, međutim od svega toga nije bilo ništa.
“Bjankoneri” su očajno startovali u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala i kako je sezona tekla tako je primarni cilj postao plasman u Ligu šampiona, do čega su ruku na srce Dušan Vlahović pre nekoliko kola i došli.
U ovom trenutku se izabranici Masimilijana Alegrija nalaze na četvrtom mestu na tabeli gde će do kraja šampionata i ostati pošto trećeplasirani Napoli u ovom trenutku ima čak sedam bodova viška, ali i meč više.
Inače, u prošlom kolu je “stara dama” doživela poraz na gostovanju kod Đenove u jednom susretu koji je izazvao dosta kontroverze u italijanskoj javnosti, s obzirom da je višestruki šampion Italije vodio sve do finiša susreta, u jednom trenutku je Kean čak promašio i prazan gol, da bi nakon toga Đenova postigla dva roka u kratkom vremenskom intervalu i produžila sebi nadu da bi mogla da opstane u Seriji A, koja se nažalost već ovog vikenda ugasila nakon teškog poraza na gostovanju kod Napolija.
Naravno, ne treba zaboraviti ni da je Juventus prošle sedmice poražen u finalu italijanskog Kupa u jednom sjajnom meču protiv Intera, koji je završen pobedom “neroazura” nakon produžetaka (2:4).
Kada su u pitanju izostanci za ovaj duel u Torinu, Masimilijano Alegri neće moči da računa na Kjezu i Mekenija, dok je pod velikim znakom pitanja i Danilo.

Lacio: Rimljani overavaju plasman u Ligu Evrope!

Sada već slobodno možemo govoriti o tome da Lacio ima kontinuitet igranja evropskih takmičenja, iako je primarni cilj ovog puta ipak bio plasman u Ligu šampiona, Rimljani će morati da se zadovolje sa Ligom Evrope, ili u najgorem slučaju Ligom konferencije.
Naime, u ovom trenutku se izabranici Maurisija Sarija nalaze na petom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na šestoplasiranu Romu, ali i tri boda više od Atalante i Fiorentine koja će takođe svoju utakmicu odigrati danas.
U prošlom kolu je Lacio odigraoa jedan poprilično dobar meč i ostvario veoma važan trijumf na svom terenu protiv Sampdorije a taj duel na “Olimpiku” je završen rezultatom 2:0.
Naravno, sada bi Lacijali bili u daleko goroj situaciji da pre tog trijumfa nad Sampom nisu u jednom spektakularnom susretu slavili na gostovanju kod Specije u Liguriji gde smo videli čak sedam golova pošto je taj duel završen rezultatom 3:4.
Ne treba zaboraviti da su Lacijali bez većih problema došli do plasmana u nokaut fazu Liga Evrope i to pošto su zauzeli drugo mesto u grupi, ali je nažalost klub iz italijanske prestonice zaustavljen već na prvoj prepreci pošto je Porto bio bolji u šesnaestini finala i zasluženo prošao dalje.
Kada su u pitanju partije na strani do sada su izabranici Maurisija Sarija odigrali osamnaest mečeva van svog terena i ostvarili osam trijumfa, samo tri remja i čak sedam poraza i sigurno je da su upravo ti nešto slabiji rezultati na strani dopineli da Lacijali relativno rano ispadnu iz borbe za Ligu šampiona.
Što se tiče odsutnih fudbalera za ovaj večerašnji duel, Maurisio Sari ovog puta najverovatnije neće moći da računa na najboljeg strelca Imobilea, ali i Pedra, mada još uvek postoji šansa bi oni mogli da zaigraju od prvog minuta na “Olimpiku”.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, Juve ne može ni gore ni dole na tabeli, i ono što je najbitnije ekipa iz Torina je nekoliko kola pre kraja uspela da se plasira u Ligu šampiona. Sa druge strane, Lacio bi pobedom na ovom duelu obezbedio plasman u Ligu Evrope, i mišljenja smo da Rimljani neće doživeti poraz na ovom gostovanju pa vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.58.

Ako se osvrnemo na nekoliko prethodnih duela između ove dve ekipe, uglavnom su to bili mečevi sa dosta golova, a apsolutno nema razloga da tako ne bude i ovog puta zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.79.

Za kraj, odbrana Juvea je pokazala baš dosta slabosti u prethodnih nekoliko mečeva, i deluje da bi to Lacijali mogli da iskoriste i postignu dva ili više golova na ovom gostovanju, pa vam hrabro predlažemo da probate sa igrom G2+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.