Tiket dana (ponedeljak, 16.05.2022)

Tiket dana

Pred nama jeste ponedeljak, ali je ponuda sasvim zadovoljavajuća, pogotovo ako je uporedimo sa narednim danima. Predložene kvote mogu biti promenjene.

Voždovac – Partizan – 2,0-3 @ 1.82 u Meridianbet

Crno-belima je ostala još samo teorija da mogu ove sezone do titule šampiona. Na polusezoni su imali sve u svojim rukama, pet bodova prednosti u odnosu na Zvezdu i priliku da posle pet godina podignu pehar. Sve se srušilo posle poraza u derbiju, kao i kasnijih remija bez golova sa Napretkom i Čukaričkim. Do kraja prvenstva Partizanu su ostale dve utakmice, ova sa Voždovcem i protiv Nišlija u poslednjem kolu. Međutim, za njih će najvažniji biti duel sa ”večitim” rivalom u finalu kupa Srbije, pošto je Partizan bez osvojenog trofeja u dve prethodne godine. Taj meč se igra 26. maja, a jako je bitno sačuvati formu i sve fudbalere zdravim. Upravo je Voždovac pobedom nad Zvezdom pomogao Partizanu da dođe do titule te 2017. godine, a u poslednjem kolu ”Zmajevi” idu na stadion ”Rajko Mitić”, što je poslednja nada za Partizan. U poslednjih šest međusobnih duela Partizan je pobeđivao Voždovac, a na prethodnih pet nije primio ni gol. Videćemo hoće li odbrana crno-belih opet odoleti, a mi ne predviđamo veliki broj pogodaka na ovom meču. Dvojka se podrazumeva, a kombinujemo je sa 0-3 gola. Za kombinaciju 2,0-3 u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.82.

Silkeborg – Mitjiland – T12+ @ 2.17 u Meridianbet

Pobedom FC Kopenhagena na gostovanju kod Randersa tim sa Parken stadiona je stavio obe ruke na pehar. Oni nisu i matematički prvaci samo zbog činjenice da se Mitjiland može bodovno izjednačiti s njima nakon poslednjeg kola, ali je prosto nemoguće da Mitjiland na dve poslednje utakmice napravi gol razliku od +12 i tako, uz poraz FC Kopenhagena u poslednjem kolu protiv Olborga, i to na Parkenu, postanu šampioni. Dakle, ovde je priča završena, titula se vraća u prestonicu, Mitjiland će kao drugi takođe u kvalifikacije za Ligu šampiona, a Silkeborgu još malo nedostaje da overi treće mesto i nastup u Ligi Evrope. Ovaj tim je igrao sjajno u plej-ofu, poražen je samo dva puta, a sve ostale mečeve je dobio. Taj prvi poraz se dogodio baš u Herningu protiv Mitjilanda u prvom kolu doigravanja, dok su drugi put poraženi prošle sedmice u Kopenhagenu. Oba puta je to bilo tesno, sa golom razlike. Sada je motiv na strani domaćih, treba im jedna pobeda da overe treće mesto, a možda do nje stignu protiv nezainteresovanog Mitjilanda. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ kvota je 2.17 u kladionici Meridianbet.

Olesund – Molde – 2,2+ @ 2.50 u Meridianbet

Izgleda da nas ove sezone očekuje uzbudljivije prvenstvo u Norveškoj i to nas posebno raduje, pošto ćemo ovu, i ostale skandinavske lige, više pratiti tokom leta. U vođstvu je Viking iz Stavangera koji ima 16 bodova iz sedam utakmica, a prati ga Lilestrem sa dva boda manje, ali i jednom utakmicom manje. Molde je na trećem mestu sa 10 bodova iz šest utakmica, ali sa već dva poraza. Ambicija ovog kluba je da vrati titulu koja je dve prethodne sezone odlazila Bode/Glimtu, ali moraće Molde mnogo bolje da zaigra u nastavku Prvenstva. Njih očekuje nešto naporniji program, s obzirom da norveški predstavnici u Evropi igraju unapred neke utakmice da bi ostavili slobodne termine za kvalifikacije za evropske kupove. Olesund se vratio u elitu posle jedne sezone u drugoj ligi, a pre toga su samo jednu proveli i u prvoj. U ovom timu žele da postanu stabilan prvoligaš, i da se ne seljakaju svake sezone iz jedne u drugu ligu. Početak je dobar, imaju 8 bodova iz šest utakmica, a zabeležili su po dve pobede, poraza i remija. Ovo im je treći meč na domaćem terenu, u prva dva su pobedili Kristijansund i remizirali sa Tromzeom. Molde je favorit u ovom meču, a uz dvojku dodajemo i dva gola na goste. Za 2,2+ u kvota je 2.50 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 9.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.