„GRAD SVETLOSTI“ JE SLEDEĆE ODREDIŠTE: Evo kakve su šanse da Đoković odbrani titulu na Rolan Garosu!

Najbolji teniser na planeti, Novak Đoković, uspeo je da osvoji prvi trofej u 2022. godini, ali to je tek početak njegovih osvajačkih pohoda.

Nema mnogo vremena za odmor, nakon velikog turnira u glavnom gradu Italije sledi Otvoreno prvenstvo Francuske na kojem srpski as brani titulu osvojenu prošle godine.

Kako bi sve bilo u skladu sa svakodnevnim dešavanjima, kladionica Meridan je pripremila fenomenalnu ponudu za predstojeći Rolan Garos. Ali, pre nego što krenemo na konkretne kvote, osvrnućemo se i na dešavanja oko promocije IGRAJ ZA KATAR.

KLADI SE – PREUZMI BESPLATNO 500 RSD – BEZ USLOVA

Pošto je objavljen prvi pobednik – osvajač karte i smeštaja za Svetsko prvenstvo u Kataru – takmičenje je doživelo istinsku ekspanziju!

Igrači su u još jačem ritmu nastavili da odgovaraju na dnevne izazove iz oblasi sport i slot igara, a evo šta je novo pripremljeno.

DNEVNI IZAZOV ZA 22.05: Neophodno je pogoditi najveću kvotu koristeći samo igru “Tačan rezultat”. Tiket ne mora biti dobitan. MINIMALNA UPLATA 150 RSD.

Evidentno je da kladionica Meridian uvek pripremi kvalitetne izazove za svoje korisnike, a ako ste kojim slučajem tek sada odlučili da postanete deo promocije IGRAJ ZA KATAR treba da znate da još uvek ima vremena.

Potrebno je samo da otvorite korisnički nalog na meridianbet.rs, takav potez ima dvostruku pogodnost.

Ne samo da ćete odmah moći da se uključite u takmičenje IGRAJ ZA KATAR, već će vas sačekati jedan fenomenalan bonus.

Svaki novi registrovani korisnik na meridianbet.rs dobija kao poklob BONUS BEZ USLOVA U IZNOSU OD 500 RSD za online i uzivo kladjenje.

KLADI SE – PREUZMI BESPLATNO 500 RSD – BEZ USLOVA

Kao što možete da vidite registracija na meridianbet.rs može da vam donese mnogo benefita. A, onda… Učestvujte u dnevnim izazovima, deponujte novac u toku jednog meseca u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i obezbedite kompletan aranžman za Katar – put, smeštaj + karta za Svetsko prvenstvo u fudbalu!       

Kada uradite sve što je do vas u vezi promocije IGRAJ ZA KATAR, onda sledi pregled onoga što je kladionica Meridian pripremila za predstojeći Rolan Garos.

Za početak – NOVE IGRE! Od sada je u Meridianu ponuda za tenis duplo veća, duplo bolja! Nudi vam se pregršt mogućnosti, a evo koje se igre posebno izdvajaju:

•           Ukupno gemova u setu – do 5 novih granica

•           Hendikep gemova (u setovima) na meču – do 7 novih granica

•           Hendikep u setovima – 3 granice

•           Hendikep poena u gemu

•           Trka za gem – ko prvi dolazi do drugog, trećeg, četvrtog gema – igra za svaki set

•           Ukupno poena u gemu – 3 granice

•           Tačan broj poena u gemu

•           Par/nepar gemova u setu

•           Spread gemova u setu – manje od 8.5, 8.5 – 10.5 i 10.5+

Kompletnu ponudu pogledajte na sajtu meridianbet.rs.

A ko je najveći favorit?

Prema procenama bukmejkera Meridian kladionice, Novak Đoković ima najviše šansi da odbrani titulu na prestižnom turniru koji se održava u glavnom gradu Francuske.

KLADI SE – PREUZMI BESPLATNO 500 RSD – BEZ USLOVA

Da će srpski teniski majstor biti na tronu na kraju takmičenja na Rolan Garosu – kvota 2.45 – i više nego primamljiva, a spisak konkurencije daje sigurnost da Srbin neće imati lagan zadatak u Francuskoj.

Drugi favorit je španska senzacija u vidu Karlosa Alkaraza sa kvotom 2.70, dok je na trećem mestu njegov zemljak Rafael Nadal sa kvotom 3.20.

Pored pomenutih tenisera kao takmaci vredni pomena za igrača kao što je Novak Đoković istakli su se Stefanos Cicipas, Aleksandar Zverev, Kasper Rud, Danil Medvedev….

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.