Tiket dana (sreda, 25.05.2022)

Tiket dana

U sredu nas očekuje pregršt veoma interesantnih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali jedan meč norveškog šampionata, jedan susret u okviru poslednjeg kola grupne faze Kopa Libertadores, kao i jedan iz japanske Džej lige.
Napominjemo vam da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Viking – Ham Kam – 1 @ 1.40 u Mozzartbet

Prvi meč koji smo za vas ovog puta analizirali nam dolazi iz norveškog šampionata, a u pitanju je duel između Vikinga i Ham Kam-a.
Sigurno je da su fudbaleri Vikinga najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja norveške “Elitserije” a to nam najbolje pokazuje i tabela koja nam govori da se Viking trenutno nalazi na deobi prvog mesta uz isti broj bodova kao i Lilestrem.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan solidan meč na gostovanju kod Tromza u kom nije bilo pobednika, pošto je na kraju bilo 1:1, a nažalost domaćin je izjednačujući pogodak na tom susretu postigao u poslednjem minutu regularnog toka.
U goste im dolazi Ham Kam koji trenutno zauzima dvanaestu poziciju na tabeli a zanimljvo da je do sada ovaj tim doživeo samo jedan poraz, ostvario jedan trijumf i čak pet puta remizirao, a poslednji put se to desilo u prošlom kolu kada je ova simpatična ekipa odigrala nerešeno na svom terenu protiv favorizovanog Rozenborga.
Mišljenja smo da će lider na tabeli bez većih problema slaviti na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.40.

Atletiko Mineiro – Tolima – 3+ @ 1.90 u Mozzartbet

U noći između srede i četvrtka nas očekuju mečevi poslednjeg kola grupne faze Kopa Libertadores, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Atletiko Mineira i Tolime.
Sećamo se da je Mineiro prošle sezone mimo svih očekivanja došao do titule šampiona Brazila, što je ovom timu donelo i plasman u Kopa Libertadores gde sasvim sigurno Hulk i drugari imaju najveće moguće ambicije.
Trenutno se aktuelni šampion Brazila nalazi na prvom mestu na tabeli i obezbedio je plasman u nokaut fazu, a u prošlom kolu je Mineiro odigrao jedan sjajan meč na svom terenu protiv Independijentea u kom je bez većih problema slavio sa 3:1.
Što se tiče Tolime, svakako da je ova ekipa jedno od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg toka najkvalitetnijeg južno-američkog klupskog takmičenja, pošto se kolumbijski predstavnik nalazi na pravom putu da dođe do plasmana u nokaut fazu.
Trenutno Tolima zauzima drugo mesto na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Mineiro kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu, a u prošlom kolu je kolumbijska ekipa upravo protiv Mineira odigrala nerešeno. Bio je to je jedan sjajan susret koji je završen rezultatom 2:2, a kako sada stvari stoje deluje da bi i u Brazilu mogli da gledamo jedan i te kako efikasan meč između ova dva tima pa vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.90.

Kašima – Sagan Tosu – 1 @ 1.85 u Mozzartbet

Poslednji duel na tiketu za sredu nam dolazi iz japanske Džej lige, koja se polako ali sigurno zahuktava, a u pitanju je meč između Kašime i Sagan Tosua.
Fudbaleri Kašime igraju fantastično u dosadašnjem toku šampionata, što će nam možda i najbolje potvrditi trenutna tabela koja nam govori da se ovaj tim nalazi na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Kavasaki, koji je između ostalog i dvostruki uzastopni šampion Japana.
U prošlom kolu je Kašima samo remizirala na nimalo prijatnom gostovanju kod Urave a taj duel između ova dva tima je završen rezultatom 1:1.
U goste drugoplasiranom timu na tabeli dolazi Sagan Tosu koji na startu Džej lige pruža poprlično promenljive partije ali i pored toga treba napomenuti da ova ekipa zauzima sjajno šesto mesto na tabeli uz primera radi samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Jokohau.
U prošlom kolu je Tosu remizirao na svom terenu protiv lidera na tabeli Kavasakija u susretu koji je završen bez golova, u meču u kom je aktuelni šampion Japana bio veliki favorit.
Smatramo da će drugoplasirani tim na tabeli bez većih problema slaviti na ovom susretu zbog čega vam savetujemo da probate sa jedinicom koju kladionica Mozzarbet plaća sa kvotom 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Mozzartbet iznosi 4.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.