Tiket dana tenis (sreda, 25.05.2022)

Polako se zahuktava drugi grend slem u sezoni, popularni Rolan Garos. Na programu su mečevi drugog kola u gornjoj polovini žreba. Napominjemo da su granice i kvote podložne promenama.

Aleksandar Zverev – Sebastijan Baes – G+ (granica 33,5) @ 1.90 u MaxBet

Kod Argentinaca je sprema smena generacija. Huan Martin del Potro je okončao karijeru, a Dijego Švarcman je prošao svoj zenit, dok su Ćerundolo, Korija i Delbonis ostali samo prosečni igrači. ”Gaučosi” mnogo očekuju od Sebastijana Baesa, momka koji ima samo 21 godinu i već je 36 na svetu. Malo je nedostajalo da na Rolan garosu bude nosilac, pa bi tako u ovom drugom kolu sigurno izbegao Aleksandra Zvereva, trećeg tenisera sveta. Šta je tu je, Baes je lako izbacio Lajovića u prvoj rundi, a u fantastičnoj je formi u poslednje vreme. Osvojio je Estoril, na mastersu u Rimu izbacio ga je upravo Zverev u šesnaestini finala, mada je Argentinac morao i u kvalifikacije, da bi u Lionu stigao do četvrtfinala. Zverev je u prvom kolu pobedio u tri seta Austrijanca Ofnera, ali ga sada čeka zahtevniji rival. Naš predlog je više gemova od ponuđene granice, a ona je na 33,5 ukupno. Za G+ u kladionici MaxBet kvota je 1.90.

Grigor Dimitrov – Borna Ćorić – 1,G- (granica 35,5) @ 2.15 u MaxBet

Velika nada hrvatskog tenisa još uvek nije pokazala ono što se od njega očekivalo. Borna Ćorić je osvojio neke velike turnire, ali su prethodne sezone donele mnogo problema, pre svega sa povredama. Na Rolan Grosu igra zahvaljujući zaštićenom rankingu, s obzirom da je pao na 278. mestu, sa koga kreće u pohod u Bulonjskoj šumi. U prvom kolu je bio uspešan i pobedio Španca Tabernera sa 3:1, što mu je bio prvi trijumf od mastersa u Majamiju kada je pobedio Verdaska sredinom marta. Povratak će ići malo sporije, videlo se to posle poraza u prvim kolima Monte Karla, Madrida i Rima, ali je i ova jedna pobeda u Parizu značajna. S druge strane mreže biće Bugarin Grigor Dimitrov, nekada treći teniser sveta. Ove sezone je na šljaci imao najbolji učinak u Monte Karlu kada ga je tek u polufinalu zasutavio Davidovič-Fokina, dok je na ostalim turnirima prolazio kolo, dva. Ipak, Dimitrov je spremniji i čini nam se da neće imati mnogo problema sa Ćorićem, kao što nije imao ni sa Đironom u prvom kolu kada je ukupno izgubio samo tri gema. Naš predlog za ovaj meč je pobeda Dimitrova uz manji broj gemova, za koje je granica na 35,5 ukupno. Koeficijent za 1,G- u kladionici MaxBet iznosi 2.15.

Botik van de Zandšulp – Fabio Fonjini – 2 @ 2.25 u MaxBet

Mođda je nekog iznenadilo to što je Holanđanin favorit na šljaci protiv jednog Fonjinija, ali Italijan je odavno prošao svoj zenit, pa imamo razumevanja za ovakvu odluku priređivača igara na sreću. Međutim, ma koliko Van de Zandšulp bio kvalitetan tniser, koji je imao neke velike pobede u prethodnom periodu, još uvek je daleko od dometa Fabija Fonjinija. Za iskusnog Italijana ovo je jedan o poslednjih trunira na pariskoj šljaci, juče je napunio 35 godina, ali sigurno da može da pobedi većinu igrača iz samog vrha kada je motivisan i kada uspe da obuzda emocije. Bio je siguran protiv solidnog Popirina u prvom kolu, a na prethodnim mastersima na šljaci nije imao ni sreće sa žrebom. Ako bi negde moglo da se dogodi iznenađenje, to bi bio ovaj meč, pa predlažemo da odigrate na Fonjinija. Rizik postoji, ali kvota od 2.25 daje pravo na hazard, a toliko iznosi u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na teniskom tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 9.19.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.