Tiket dana (četvrtak, 26.05.2022)

Tiket dana

Za razliku od prethodnih nekoliko dana, u četvrtak je veoma interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali jedan meč francuskog baraža za ulazak, odnosno opstanak u Ligi 1, potom finale hrvatskog Kupa, i za kraj finale turskog Kupa.
Podsećamo vas da su kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Okser – Sent Etjen – 2 @ 2.80 u Mozzartbet

Prvi meč koji smo za vas danas analizirali će nam u mnogome dati odgovor ko će biti poslednji učesnik Lige 1 za sezonu 2022/23.
Okser je većim delom Lige 2 pružao zaista fantastične partije a veoma malo je falilo da nekadašnji prvoligaš dođe i do direktnog plasmana u najkvalitetnijem rangu francuskog fudbala.
U baražu je Okser bio bolji od Sošoa, i to nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, pošto je regularni tok tog susreta završen bez golova.
Što se tiče Sent Etjena, ova ekipa se u bukvalno poslednjem kolu spasila ispadanja, i to pošto je remizirala na gostovanju kod Nanta, a do veoma važnog boda je ovaj tim došao golom Hamume na desetak minuta pred istek regularnog toka.
Sigurno je da je ovo sezona koju će jedan od najtrofejnijih francuskih klubova želeti što pre da zaboravi, a mišljenja smo da je Sent Etjen barem na papiru daleko kvalitetniji rival u odnosu na Okser i da će to potvrditi i na ovom prvom meču baraža zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.80.

Hajduk – Rijeka – 1 @ 1.70 u Mozzartbet

Iako Hajduk ponovo nije došao do titule šampiona Hrvatske, utisak je da tim iz Splita odavno nije pružao ovako dobre partije u najkvalitetnijem rangu hrvatskog fudbala.
Naime, ova ekipa je šampionat završila na drugom mestu na tabeli uz sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Dinamo Zagreb koji je ponovao došao do naslova prvaka.
U poslednjem kolu su izabranici Valdasa Dambrauskasa poraženi upravo od svoj najljućeg rivala, a taj duel je završen rezultatom 3:1, čime je tim iz prestonice Hrvatske samo potvrdio šampionsku titulu.
Što se tiče gostiju, svakako da navijači Rijeke imaju dosta razloga za zadovoljstvo s obzirom da je njihova ekipa prvenstvo završila na četvrtom mestu na tabeli, što između ostalog donosi i plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.
U poslednjem kolu šampionata, nekadašnji šampion Hrvatske je slavio na svom terenu protiv Dragovoljca, a taj duel je završen rezultatom 1:0, iako se možda očekivala ubedljivija pobeda domaćin s obzirom da je gost odavno ispao u drugu ligu.
Kada se sve sabre i oduzme, mišljenja smo ipak da je Hajduk zaslužio da ovako dobru sezonu kruniše jednim trofejom, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.70.

Kajseri – Sivas – GG @ 1.70 u Mozzartbet

Poslednji duel na tiketu za četvrtak, nam dolazi iz Turske, pošto je tamo na programu finala Kupa, u kom će mimo svih očekivanja snage odmeriti Kajseri i Sivas.
Kajseri je ovogodišnje izdanje turske Superlige završio na četrnaestom mestu na tabeli a ono što je svakako i najbitnije je da ćemo ovu simpatičnu ekipu i naredne sezone gledati u društvu najboljih.
U poslednjem kolu je Kajseri gostovao kod Sivaspora sa kojim će odmeriti snage i u finalu Kupa, a taj duel je završen pobedom domaćina od 2:1, što je bio petnaesti poraz Kajserija ove sezone.
Što se tiče Sivasa, ovaj tim je na jedan poprilično dobar način završio ovaj šampionat, pošto na pet poslednjih mečeva ovaj tim ima skor od četiri trijumfa i samo jednog poraza, a kao što smo već napomenuli ova ekipa je u poslednjem kolu na svom terenu bila bolja od Kajserija. Inače, ovu sezonu je Sivas završio na sredini tabele, preciznije na desetom mestu, a da je ovaj tim igrao kao što je to bio slučaj u finišu šampionata sigurno je da bi se sada govorilo i o kvalifikacijama za Ligu konferencija.
Što se prognoze za ovaj finalni susret tiče, sigurno je da će oba tima učiniti sve da dođu do trofeja, što nam obećava golove na obe strane zbog čega vam savetujemo da odigrate igru GG za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.70.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Mozzartbet iznosi 8.09.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.