Tiket dana tenis (petak, 27.05.2022)

Pred nama je novi dan na Otvorenom prvenstvu Francuske u tenisu. Biće opet uzbudljivih mečeva, a ovo je naš predlog teniskog tiketa. Kvote i granice su podložne promenama.

Kameron Nori – Karen Hačanov – 1,G- (granica 37,5) @ 2.26 u Mozzartbet

Britanci nisu nikad bili specijalisti za šljaku, ali se pojavom Endija Mareja i to nekako promenilo. Kameron Nori je iskoristio prostor posle slinih povreda Škota i postao najbolji igrač sa Ostrva. U Pariz je stigao kao 11. teniser sveta, a vrlo brzo videćemo ga ponovo i u Top 10, gde je već jednom bio. Pre Rolan Garosa je osvojio turnir u Lionu, pa sada ima šest uzastopnih pobeda iza sebe, računajući i dve u Parizu. Nije imao teške rivale, pobedio je domaćeg igraća Ginara i Australijanac Kublera, a obojica su oko 150 mesta na ATP listi. Nije se Nori umorio, pa će biti favorit i protiv nezgodnog Rusa Hačanova. Ovaj je izgubio po jedan set u prva dva kola, prvo protiv Borgesa iz Portugalije, a onda i Delijena iz Bolivije. Poslednji susret Hačanova i Norija odigrao se baš u Lionu, u polufinalu pre samo pet dana, a slavio je Nori sa ubedljivih 6:1, 6:1. I sada predviđamo pobedu Britanca uz manje gemova od ponuđene granice koja je u Mozzartbet-u 37,5 gemova ukupno, a kvota za kombinaciju 1,G- je 2.26.

Novak Đoković – Aljaž Bedene – 1,G+ (granica 27,5) @ 1.77 u Mozzartbet

Prvi teniser sveta želi odbranu titule na Kupu musketara i izjednačenje sa Rafaelom Nadalom po broju grend slemova. Za sada je Đoković dobro krenuo, nastavio je sa igrama iz Rima i dosta lako izašao na kraj sa Nišiokom i Molčanom. Nisu to uopšte naivni rivali, posebno za početak takmičenja na grend slemu, a obojici je šljaka omiljena podloga. Slovak Molčan je već imao odlične rezultate na najsporijoj podlozi, a od nedavno ga trenira i Marjan Vajda, pa Novaku nikako nije bilo lako. Slovenac Bedene je pomalo iznenađujuće u trećem kolu, očekivano je dobio Australijanca O'Konela, ali je prijatno iznenadio protiv iskusnog Urugvajca Kuevasa. Stigao je u Pariz kao 195. na ATP listi, ali je već napredovao 35 mesta. Naravno, Aljaž Bedene je mnogo bolji igrač od trenutnog rankinga, a razlog za pad na listi je povreda i ne igranje od jula prošle godine u Umagu, sve do marta ove kada se vratio u Indijen Velsu. Prvi trjumf zabeležio je u Beogradu, a sada ima dve vezane pobede prvi put još od prethodnog Vimbldona. Đoković je veliki favorit, ali smatramo da neće biti lak meč. U tri meča, koliko su do sada igrali jedan protiv drugog, Bedene nije uzeo ni set. Verovatno neće ni sada, ali bi moglo biti više gemova od ponuđene granice, jer i Novaku treba malo više vremena na terenu pred teže duele. Uz jedinicu dodajemo i + gemove, granica je je na 27,7, a za komebinaciju 1,G+ u kladionici Mozzartbet kvota je 1.77.

Sebastijan Korda – Karlos Alkaraz – G+ (granica 35,5) @ 1.95 u Mozzartbet

Verovatno najzanimljiviji duel ovog dana odigraće se između dvojice mladih tenisera. Ne možemo reći nadolazećih asova, pošto je Alkaraz već 6. na ATP listi, a i Korda krupnim koracima grabi ka svetskom vrhu. Čudo od deteta, kako su nazvali momka iz Mursije, umalo da se oklizne već na drugoj prepreci u Parizu. Gubio je od iskusnog sunarodnika Ramosa-Vinjolasa, a spasio je čak i meč loptu. Sada je Alkaraz najopasniji, pregrmeo je hod po ivici i spreman je da napadne prvi grend slem trofej. Osvojio je ove sezone dva mastersa, prvo na betonu, a onda i na šljaci u Madridu, da bi preskočio Rim baš zbog Rolan Garosa. Argentinca Londer dobio je brzo i lako, ali je protiv Ramosa-Vinjolasa morao da igra najduži meč u karijeri, više od 4 sata. Sebastijan Korda je sin nekada poznatog igrača iz Slovačke Petera Korde, ali je odrastao u Americi i ima njihov pasoš. Igra dobro na svom podlogama, a od Alkaraza je stariji tri godine. Ipak, i on je tek na početku karijere, a došao je kao 30. na listi. Ove sezone je KOrda pobedio Alkaraza na šljaci, i to na mastersu u Monte Karlu, što je bio njihov prvi, i do sada jedini, duel. Evo prilike za revanš mladom Špancu, ali ne očekujte lak posao. Biće ovo još jedan ug meč, a naš predlog je više gemova ukupno od ponuđene granice koja iznosi 35,5 gemova. Za G+ kvota je 1.95 u kladionici Mozzartbet.

Ukupna kvota na teniskom tiketu za petak u kladionici Mozzartbet iznosi 7.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.