FUDBALSKI SPEKTAKL U PARIZU: Najboljaponuda na jednom mestu za finale Ligešampiona! 

Nakon nekoliko nedelja čekanja, pred nama je duel koji ćesa velikom pažnjom pratiti kompletna fudbalska javnost nasvetu. Dobili smo šampiona Lige Evrope, odnosno Ligekonferencija, ali je sada na red došlo ono najbitnije.

Sezona u Ligi šampiona je bila duga, ali kvalitetna i nakraju su potpuno zasluženo do finala stigli Real Madrid iLiverpul.

„Kraljevski klub“ će tako imati priliku da „podeblja“ većimpozantan rekord od 13 osvojenih titula prvaka Evrope. Dok će engleski „redsi“ pokušati da se izjednače nadrugom mestu večne liste sa italijanskim Milanom, koji imasedam osvojenih trofeja.

U skladu sa važnosti pomenutog duela broj kombinacijaza igru je do sada neviđen, što samo može da ulepšadogađaj kao što je finale Lige šampiona.

PREUZMI BONUS – 500 RSD BEZ USLOVA

Da sve bude u najboljem redu što se tiče sportskeponude, sada već standardno, kladionica Meridian nudinajviše opcija za igru!

Međutim, pre nego što krenemo na detalje, imamo lepevesti ukoliko još uvek niste otvorili korisnički nalog na sajtumaridianbet.rs.

Kako biste bili na samo jedan klik od vrhunske sportskeponude – registrujte se na sajtu Meridian ili putem mobilneaplikacije i automatski dobijate BONUS ZA ONLINE KLADJENJE U IZONSU OD ČAK 500 RSD!

Nakon što preuzmete bonus, idealan je trenutak da vašfokus prebacite na istinski fudbalski spektakl – da li neštotreba posebno dodati osim da ćemo imati prilike da gledamo jedne od najtrofejnijih timova u svetu?

PREUZMI BONUS – 500 RSD BEZ USLOVA

Pored brojki, Real Madrid i Liverpul u svojim redovimaimaju veliki broj kvalitetnih fudbalskih individualaca. A kakovelika finala može da odluči samo jedan detalj, podatak da će na terenu biti asovi poput Benzeme, Vinisijusa, Salaha, Manea, mnogo znači!

Da jedan potez može da odvede finale Lige šampiona u totalno drugi smer svesni su i bukmejkeri kladioniceMeridian koji su pripremili najjače moguće kvote.

Liverpul je favorit sa kvotom 2.25, dok Real Madrid imanešto manje šanse za pobedu sa kvotom 3.35. Kvota napopularni „iks“ iznosi 3.50.

Pored standardnih ponuda, tu je i poseban SPECIJAL IGARA koje mogu da vam budu veoma interesantne:

Na meču će biti crveni karton i penal – kvota 10.00

Karim Benzema postiže gol levom nogom – kvota 8.00

Sadio Mane postiže gol levom nogom – kvota 6.00

Mohamed Salah postiže gol i asistenciju – kvota 10.00

Vinisijus Žunior postiže gol i asistenciju – kvota 25.00

HET-TRIK će biti postignut na meču – kvota 17.00

Kompletnu ponudu za sportsko kladjenje pogledajte nasajtu kladionice Meridian.  

PREUZMI BONUS – 500 RSD BEZ USLOVA

IGRAJ ZA KATAR – SPREMI SE ZA SVETSKO: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sadaneviđeno takmičenje na našim prostorima. Svi igrači imajupriliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvou fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve štoje potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs iučešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara. 

Za detaljnije informacije ispratite dešavanja nameridianbet.rs, kao i Meridian na društvenim mrežama.  

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.