Tiket dana (subota, 28.05.2022)

Tiket dana

Posle nekoliko dana u subotu nas konačno očekuje sjajna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali jedan meč poslednjeg kola španske Segunde, jedan duel iz MLS-a, ali i jedan susret iz brazilske Serije A.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Amorebijeta – Ponferadina – 1 @ 2.25 u Mozzartbet

Ovo kolo nam donosi i završnicu španske Segunde, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Amorebijete i Ponferadine koji apsolutno ništa neće odlučiti s obzirom da je Amorebijeta nedavno ispala iz lige, dok je Ponferadina ostala bez plasmana u doigravanje.
Nažalost, fudbalere Amorebijete ćemo naredne sezone gledati u trećem po kvalitetu rangu španskog fudbala, što je za dosta ljudi i bilo očekivano.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na dvadesetom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na Malagu koja se nalazi u bezbednoj zoni.
Što se tiče Ponferadine, deluje da je ovaj tim u poslednja dva kola uprskao sve ono dobro što je gradio čitavim tokom šampionata, i sa dva vezana poraza od Valjadolida i Leganesa se i definitivno oprostio od plasmana u plej-of, što svakako i jeste bio primarni cilj.
Mišljenja smo da će domaćin učiniti sve da se od Segunde oprosti sa trijumfom pred svojim navijačima, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fenomenalnu kvotu 2.25.

Fortaleza – Žuventude – 1 @ 1.75 u Mozzartbet

Posle duže vremena smo za vas u tiketu analizirali i jedan meč iz brazilske Serije A, a ovog puta je izbor pao na duel između Fortaleze i Žuventudea.
Nema nikakve sumnje da je Fortaleza bila najprijatnije iznenađenje prošlosezonskog izdanja brazilske Serije A, s obzirom da je ova ekipa mimo svih očekivanja došla do četvrtog mesta na tabeli.
Međutim, na startu novog šampionata se ovaj tim nakon šest odigranih mečeva nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom.
U prošlom kolu je Fortaleza doživela novi poraz i to na svom terenu od Fluminensea, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Što se tiče Žuventudea, primarni cilj ovog tima će svakako ponovo biti opstanak u društvu najboljih, a trenutno se ovaj tim nalazi na osamnaestoj poziciji na tabeli koja nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela ubedljiv poraz na svom terenu od Palmeirasa, a taj duel je završen rezultatom 0:3.
Smatramo da je ovo idealna prilika da Fortaleza konačno zabeleži svoj prvi trijumf u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.75.

Los Anđeles – San Hoze -1 @ 1.53 u Mozzartbet

Poslednji duel koji smo za vas analizirali za tiketu u subotu nam dolazi iz MLS-a gde će fudbaleri Los Anđelesa na svom terenu ugostiti San Hoze.
Kako sada stvari stoje utisak je da je Los Anđeles možda i prvi favorit za osvajanja šampionskog trofeja i zaista deluje da su se Karlosu Veli i drugarima konačno poklopile sve kockice.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli zapadne konferencije koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u četvrtfinale.
U prošlom kolu je lider na tabeli slavio na nimalo prijatnom gostovanju kod Kolambusa, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Što se tiče San Hozea, ovaj tim trenutno zauzima tek jedanaesto mesto na tabeli zapadne konferencije i evidentno je da ovaj tim očekuje velika borba za plasman u plej-of.
Ipak, mora se priznati da San Hoze igra sjajno u poslednje vreme, pa je tako ovaj tim na četiri poslednja susreta bez trijumfa, a u tom periodu je jedanaestoplasirani tim na tabeli ostvario dva trijumfa i dva remija.
Međutim, smatramo da će Los Anđeles koji je na papiru daleko kvalitetniji rival nastaviti sa sjajnim partijama na domaćem terenu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.53.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Mozzartbet iznosi 6.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.