IGRA IZ BAJKE U MERIDIANU! Odigraj UŽIVO BROJEVE – korak do srećne kombinacije!

Kladionica Meridian na dnevnom nivou priređuje lepa iznenađenja svojim korisnicima. Sa takvom praksom se nastavlja! Pred vama je jedna vrhunska igra koja može da vam otvori brojne mogućnosti da napravite velike stvari.

Najbolja ponuda u regionu je proširena, što znači da sada možete odigrati na svoje omiljene brojeve, ali ne samo u jednom međunarodnom izvlačenju.

Meridian vam nudi uzbuđenje bez premca i ogroman broj prilika da osvojite VELIKE DOBITKE! Ništa nije komplikovano, samo je potrebno dobro da pratite sledeća upustva.

PREUZMI BONUS – 500 RSD BEZ USLOVA

Za početak, neophodno je da se registrujete na meridianbet.rs, ne samo da ćete dobiti šansu da igrate UŽIVO BROJEVE na skoro svakom delu planete, već ćete na ime poklona inkasirati 500 RSD BONUSA BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo.

Nakon otvaranja korisničkog naloga kreće magija – UŽIVO BROJEVE možete igrati svakodnevno, uz samo nekoliko pravih koraka!

Čim posetite meridianbet.rs i kliknete na kategoriju BROJEVI, otvoriće vam se veliki broj mogućnosti. Potom sledi odabir kategorije UŽIVO BROJEVI, nakon čega možete videti tabelu sa ponudom iz raznih zemlja sveta.

PREUZMI BONUS – 500 RSD BEZ USLOVA

Mogučnosti su velike, u igri UŽIVO BROJEVI imate priliku da poboljšate svoje kvote tako što ćete izabrati da predvidite ishod 1, 2, 3 ili 4 broja iz izvlačenja iz opcije „VRSTA OPKLADE“.

Takođe, možete da se kladite na ishod bonus kuglica u nekim izvlačenjima. Izaberite brojeve koje želite da izaberete za svoje predviđanje prema vašem izbor.

Sve je spremno, samo se čeka na vas da odaberete svoje srećne brojeve!

PREUZMI BONUS – 500 RSD BEZ USLOVA

IGRAJ ZA KATAR – SPREMI SE ZA SVETSKO: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara.  

Za detaljnije informacije ispratite dešavanja na meridianbet.rs, kao i Meridian na društvenim mrežama. 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.