Tiket dana (poeni igrača)

Večeras se igra druga utakmica finalne serije ABA lige. Rivale, beogradske ”večite” smo već analizirali, pa smo sada odlučili da se pozabavimo procenom učinka košarkaša. Kvote i granice mogi biti promenjene.

Nejt Volters – poeni + (granica 9,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Američki plejmejker, rekli smo to više puta, igra fantastičnu sezonu. Čini nam se da je upravo on glavni šraf u napadu aktuelnog šampiona ABA lige, ne toliko zbog košgeterskog učinka koliko zbog odlične organizacije. U prvom meču ubacio je 11 koševa, ali je imao samo tri asistencije. To je najviše zbog toga što je sjajnu partiju odigrao i drugi plejmejker Nikola Ivanović. U regularnom delu sezone u ABA ligi ubacivao je nešto više od 17 poena po meču, ali je u plej-ofu popravio učinak. Očekujemo od nejga još jednu dobru partiju i dvocifren učinak kada su poeni u pitanju. Granica je na 9,5 poena, a za više od tog broja u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.85.

Ognjen Kuzmić – skokovi + (granica 4,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Borio se Kuzmić kao lav sa odličnom centarskom linijom Partizana i ne može se reći da je izgubio bitku, mada mu je Koprivica ubacio sedam poena na samom početku meča. Učinak od sedam poena je sasvim zadovoljavajući za jedinu pravu ”peticu” u Radonjićevom timu, ali je skor od samo tri uhvaćene lopte manje od njegovog renomea. Posebno ako uporedimo sa 10 skokova u majstorici sa Cedevita Olimpijom. U drugom meču verujemo da će se voditi još veća borba, da možda meč neće biti onako efikasan, a onda će biti i mnogo više skokova na obe strane. Za Kuzmića pretpostavljamo da će imati više skokova od ponuđene granice, a ona je na 4,5 uhvaćenih lopti. Kvota za plus skokove je 1.85 u kladionici Mozzartbet.

Kevin Panter – poeni + (granica 14,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Ako Partizan hoće da napravi brejk, Kevin Panter mora da odigra na mnogo većem nivou nego u prvom meču. Trebalo bi da bude onakav kao u majstorici protiv Budućnosti, ili bar da liči na igrača iz treće četvrtine meča sa Zvezdom. U prvom poluvremenu odličnog šutera kao da nije bilo na parketu, ubacio je jednu trojku iz šest pokušaja, a protiv Zvezde se ne može do trijumfa sa takvim učinkom najboljeg igrača. Panter je na kraju imao 15 poena na kontu, ali ukupan učinak nije bio zadovoljavajući. Zasluge za slab dan ima i Ostin Holins koji ga je odlično čuvao, bolje nego što je to radio Branko Lazić u nastavku. U Podgorici je Panter bio bez ubačenog poena, ali je u narednom meču zatrpao koš Budućnosti sa 30 poena. Sada je granica na 14,5, pa kad je u prvom meču to nadmašio, verujemo da će i sada. Za + poene Kevina Pantera u kladionici Mozzartbet kvota iznosi 1.85.

Matijas Lesor – skokovi + (granica 5,5) @ 1.85 u Mozzartbet

Navijači Partizana su se nadali da će prednost crno-belih pod košem biti mnogo vidljivija nego što je to bila. Jasno je da Obradović ima više aduta pod obručima, ali je Radonjić uspeo da sa Kuzmićem i Mitrovićev nadoknadi visinski hendikep. Matijas Lesor je pomalo razočara u prvom meču. Jeste ubacio 9 poena i uhvatio 6 lopti, ali je to mnogo manje nego što se od njega očekivalo. Čak je većinu poena ubacio sa linije bacanja, dok je iz igre pogodio samo dva šuta. Imao je na kraju samo dva poena više od mladog Koprivice, a proveo je tri puta više vremena od njega na parktu. Moraće da se razgoropadi u drugom meču i pomogne svom sadašnjem timu da napravi brejk protiv svog bivšeg tima. Odličili smo se za skokove, Lesor ih ove sezone ima skoro 10 u proseku po meču, a onda bi lako trebalo da prebaci 5,5 koliko je granica u kladionici Mozzartbet. Koeficijent za + skokove je 1.85.

Ukupna kvota na tiketu sa učinkom košarkaša u kladionici Mozzartbet iznosi 11.71.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.