Tip dana: Internasional – Atletiko Gojaniense: Pobeda domaćinu donosi sjajno četvrto mesto na tabeli!

U ponedeljak je poprilično slaba ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali poslednji meč osmog kola brazilske Serije A u kom će Internasional na svom terenu ugostiti ekipu Atletika.
Susret između ova dva tima je zakazan za 01:00h.

Internasional: Sjajne partije na startu sezone!

Najviše zbog očajnog finiša šampionata, fudbaleri Internasionala su prošle sezone ostali bez plasmana u Kopa Libertadores, i to pošto je ova ekipa na kraju zauzela dvanaesto mesto na tabeli.
Apsolutno se ne dovodi u pitanje šta je primarni cilj kada je ova sezona u pitanju, pošto se naravno radi o plasmanu u najkvalitetnije južno-američko klupsko takmičenje.
Kada se sve sabere i oduzme utisak je da svi najverniji navijači ovog tima imaju dosta razloga za slavlje, pošto se u ovom trenutku “crveni” nalaze na četrnaestom mestu na tabeli uz meč manjka u odnosu na gotovo sve ekipe iz Serije A, a eventualnim trijumfom na meču protiv Atletika, Internasional bi se popeo na četvrtu poziciju na tabeli koja na kraju šampionata donosi direktan plasman u Kopa Libertadores.
Do sada je ova ekipa odigrala sedam mečeva u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala i dva trijumfa, čak četiri remija uz samo jedan poraz.
Zanimljivo je da je Internasional na poslednja četiri susreta u Seriji A isto toliko puta remizirao a poslednji put se to desilo u prošlom kolu na gostovanju kod Kujabe, kada je bilo 1:1.
Ne treba zaboraviti ni da je ovaj tim nedavno došao do plasmana u nokaut fazu Kopa Sudamerikane, što je takođe bio jedan od primarnih ciljeva, makar za ovaj prvi deo sezone.
Za kraj, kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je Internasional odigrao tri susreta na svom terenu i ostvario jedan trijumf, uz dva remija, a u poslednjem prvenstvom meču na domaćem terenu ovaj tim je remizirao sa Korintijansom koji igra fantastično na startu prvenstva, i bio je to jedan fenomenalan susret koji je završen rezultatom 2:2.

Atletiko Gojaniense: Može li ovaj tim do opstanka?

Fudbaleri Atletiko Gojaniensea su prošlu sezonu mimo svih očekivanja završili na visokom devetom mestu što je ovom timu donelo plasman u Kopa Sudamerikanu.
Kada smo već kod ovog takmičenja treba napomenuti da je ovaj tim u jednoj i te kako teškoj grupi u kojoj su pored Atletika bili još i LDU Kito, Defensa i Antofogasta uspeli da zauzmu prvo mesto u grupi i dođu do plasmana u nokaut fazu, a u poslednjem kolu grupne faze brazilski predstavnik je remizirao na gostovanju kod LDU-a, pošto je taj meč završen rezultatom 1:1.
Ipak, utisak je da smo od Atletika dosta više očekivali u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, i ako se ovako nastavi deluje da je ova ekipa jedan od najozbiljnijih kandidata da na kraju napusti društvo najboljih.
Naime, trenutno se predstavnik Brazila u drugom po kvalitetu južno-američkom klupskom takmičenju nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo šest osvojenih bodova.
Tek u prošlom kolu je ova simpatična ekipa ostvarila svoju prvu pobedu u šampionatu i to pošto je na svom terenu bez većih problema slavila protiv ove sezone odlične Koritibe, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Osim toga Atletiko Gojaniense je tri puta remizirao i doživeo tri poraza, i trenutno ima dva boda manjka u odnsou na ekipu koja se nalazi u bezbednoj zoni.
Što se tiče mečeva na strani, devetnaestoplasirani tim na tabeli je do sada odigrao tri meča na strani i doživeo dva poraza uz jedan remi i samo jedan postignut gol.

Naš predlog

Internasional pruža zaista sjajne partije na domaćem terenu i mišljenja smo da će ovaj tim sa time nastaviti i u poslednjem meču osmog kola brazilske Serije A zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.65.

Vrlo lako se može desiti i da nam ovaj duel donese dosta golova zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.