KVOTE KAŽU – TRAMP SE VRAĆA? Bivši predsednik glavni favorit da sruši rekord star 130 GODINE!

Više od dve godine ostalo je do novih izbora za predsednika SAD, ali su oni već sada – istorijski. Pre svega zbog svih globalnih događanja u poslednjih nekoliko meseci, ali i zbog procena bukmejkera, jer je na pomolu istorijski presedan.

Kladionica Meridian već sada ima spremne kvote za klađenje na ime 47. predsednika Sjedinjenih Američkih Država (2024 – 2028), a glavni favorit za sledeći mandat u Beloj kući je Donald Tramp!

Kvota na 45. predsednika SAD je 3.36, što znači da ćete na 1000 dinara vaš ulog više nego utrostručiti.

Ukoliko se ovo desi, a kvote su više nego realne, bilo bi to prvi put još od 1892. da bivši predsednik SAD, nakon neuspeha da dođe do reizbora, u tome uspe iz sledećeg pokušaja!

Bio bi to novi geopolitički zemljotres, imajući u vidu dešavanja u završnici Trampovog prethodnog mandata, aktuelna dešavanja u svetu i njegove skorašnje izjave u vezi sa spoljnom politikom SAD.

Meridian, osim Trampa, u ponudi već sada ima 70 kandidata iz sveta politike, biznisa i medija najmoćnije države sveta.

Od poznatih imena tu su i aktuelni predsednik Džo Bajden (5.26) i potpredsednica Kamala Haris (9.80), Hilari Klinton (42.83), vlasnik Amazona Džef Bezos (96.05), Kanje Vest (99.34) pa i Bil Gejts (199.08)

Najbolji prognozeri – od izbora do Evrovizije

Meridian je, inače, za prethodne izbore u Srbiji imao u ponudi ponudu od preko 600 opcija i jedini na domaćem tržištu omogućio klađenje na izlaznost, i to na sami dan glasanja. Bukmejkeri ove kompanije izlaznost na nedavnim parlamentarnim izborima procenjivali na 59.5%, dok je na birališta, prema poslednjim rezultatima, izašlo 58.7% građana upisanih u birački spisak, što je odstupanje od tek 0.8%. Uz to, uspešno su predviđeni i izborni rezultati tri vodeće parlamentarne i liste na gradskim izborima u Beogradu.

Isto važi i za druga nadmetanja – osim što je uspešno predvidela da će pobednik biti Ukrajina, bukmejkeri ove kladionice pogodili su plasman devet od deset zemalja na vrhu tabele nedavno završene Evrovizije.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.