Tiket dana (nedelja, 29.05.2022)

Tiket dana

Posle duže vremena, u nedelju je konačno sjajna ponuda za klađenje, a za vas smo izabrali tri izuzetno zanimljiva susreta.
Podsećamo vas da su sve kvote bile aktuelne u trenutku pisanja teksta.

Sent Etjen – Okser – 1 @ 2.00 u Mozzartbet

Prvi meč koji smo za vas ovog puta analizirali daće nam i konačan odgovor ko će biti poslednji učesnik najkvalitetnijeg ranga francuskog fudbala u sezoni 2022/23.
Sent Etjen je većim delom šampionata pružao katastrofalne partije ali je na kraju ova ekipa ipak uspela da dođe do plasmana u doigravanje, i to nakon remija u poslednjem kolu na gostovanju kod Nanta kada je bilo 1:1.
Što se tiče baraža, “zeleni” su kontrolisali veći deo susreta sa Okserom, ali je na kraju ipak odbrana gostiju popustila i u finišu susreta primila gol.
Inače, Okser je regularni deo šampionata završio na trećem mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na drugoplasirani Ažaksio, a dobro poznato je da druga pozicija na kraju Lige 2 donosi direktan plasman u najkvalitetniji rang francuskog fudbala.
Iako Okser nije bio u nimalo podređenom položaju u prvom susretu, smatramo da će Sent Etjen dobiti ovaj revanš i doći do opstanka u Ligi 1, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.00.

Molde – Bode – 4+ @ 2.25 u Mozzartbet

Nedelja nam donosi i nove mečeve norveškog šampionata, a svakako deluje da je najinteresantniji duel između Moldea i Bodea.
Molde nije na najbolji mogući način startovao u ovom prvenstvu, međutim kako je vreme prolazilo tako je i ovaj tim pružao sve bolje partije, pa je tako ovaj klub na četiri poslednja susreta ostvario isto toliko trijumfa od kojih se poslednji desio u prošlom kolu, kada je trećeplasirani tim na tabeli slavio na gostovanju kod Sarpsborga kada je bilo 1:2.
U goste im dolazi Bode koji ima dosta problema na startu novog šampionata, pošto se jedan od najvećih favorita za osvajanje šampionskog pehara mimo svih očekivanja nalazi na šestom mestu na tabeli uz čak deset bodova manjka u odnosu na lidera na tabeli, a to je u ovom trenutku Lilestrem.
U prošlom kolu je Bode samo remizirao na svom terenu protiv Stremsgodseta a taj duel je završen rezultatom 2:2.
I jedna i druga ekipa će sasvim sigurno ići na trijumf, a iako Molde igra u fantastičnoj formi u poslednje vreme, toplo vam preporučujemo da izbegnete konačan ishod i fokusirate se na golove kojih će po našem mišljenju i te kako biti na ovom duelu, pa vam savetujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 2.25.

Leganes – Almerija – 2 @ 1.67 u Mozzartbet

Za kraj, poslednji duel koji smo za vas ovog puta analizirali u dnevnom tiketu nam dolazi iz španske Segunde, gde su u nedelju na programu utakmice poslednjeg kola.
Od fudbalera Leganesa se svakako više očekivali u ovogodišnjem izdanju Segunde, a ono što je i te kako razočaralo sve navijače dojučerašnjeg prvoligaša je podatak da ovaj tim nije uspeo da dođe do plasmana u baraž.
Regularni deo šampionata je Leganes završio tek na trinaestom mestu na tabeli a u poslednjem duelu regularnog dela šampionata ova ekipa je slavila na gostovanju kod Ponferadine sa 0:3.
Što se tiče Almerije, nakon nekoliko neuspešnih pokušaja utisak je da su Umar Sadik i drugari nikad bliže svom primarnom cilju, a to je svakako plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
Naime, ovaj tim se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na trećeplasirani Valjadolid, pa je jasno da je Almeriji dovoljan trijumf na gostovanju kod nezainteresovanog Leganesa kako bi konačno ovaj tim došao do plasmana u La Ligu.
Veliku priliku za to fudbaleri ovog kluba su propustili u prošlom kolu kada su na svom terenu odigrali samo 1:1 sa Alkorkonom koji je odavno ispao u treću ligu, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Mišljenja smo da gosti svoju drugu priliku sasvim sigurno neće propustiti, zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzarbet plaća sa kvotom 1.67.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Mozzartbet iznosi 7.51.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.