Cela Srbija gleda u OVAJ TIKET I – NE VERUJE! Pogodio ludačku kvotu i na ulog od 50 RSD postao MILIONER (FOTO)

Spustila se zavesa na još jednu grandioznu klupsku fudbalsku sezonu. Posle velikih uzbuđenja i par “infarkt završnica” dobili smo šampione u najjačim i nešto slabijim evropskim ligama, kao i novog osvajača Lige šampona u vidu Real Madrida.

Fudbalskog umeća je bilo na pretek i samo možemo da se nadamo da će naredna takmičarska sezona biti podjednako interesantna kao i ova!

A ako se pitate kako izgleda savršen završetak sezone iz kladioničarskog ugla, odgovor ćete pronaći u kladionici Meridian koja je upravo isplatila “milionče” – i to kakvo!

Malo je reći, ali tiket koji imati priliku da vidite je doktorska disertacija, i to – IZ PRELAZA!

Ovaj kladioničarski mag uspeo je da na ulog od samo 50 RSD dobije više od MILION DINARA!

Da budemo precizni – 1.228.500 RSD!

A koja li je tajna dobitnog tiketa?

Iskustvo, znanje, a najviše – osećaj!

Tri utakmice i čuvena kladioničarska želja da se pogodi popularni prelaz iliti igra “iz dva u jedan” – bilo je dovoljno da se “nakrca” nestvarna kvota 24570! A kada imate ovaj koeficijent dovoljan je i skroman ulog od 50 dinara, pa da se nadate čudu!

I tako je bilo!

Usred noći – ludo radovanje! Pratila se brazilska Serija A, ekvadorska Primera i MLS liga, pa se vi (nakon što se dobro načudite novom dobitnom tiketu) usudite da kažete da kad se završe TOP lige više nema šta da se igra!

I te kako da ima! Još kada dobijete perfektnu asistenciju od Meridiana u vidu najvećeg bonusa dobrodošlice – 500 RSD BEZ USLOVA – ne preostaje ništa drugo osim da odmah odete na sajt meridianbet.rs i kreirate korisnički nalog.

Preuzmite bonus i spustite zavesu na još jednu fudbalsku sezonu – sa stilom!

IGRAJ ZA KATAR – SPREMI SE ZA SVETSKO: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz sporta i slot igara.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.