KOMBINACIJA IZ SNOVA U MERIDIANU: Najveći BONUS ZA KLADJENJE + karte za Svetsko prvenstvo u Kataru!

Kladionica Meridian je prepoznatljiva po vrhununskoj sportskoj ponudi, ali još jedan detalj je veoma interesantan. Ako kojim slučajem ne znate, početkom aprila pokrenuto je do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima.

IGRAJ ZA KATAR je promocija koja je izdvojila kladionicu Meridian od drugih, prevashodno zbog šanse i iznenađenjima koje pruža svojim korisnicima.

Kako? Sve je tako jednostavno, samo je potrebno dobro da ispratite nekoliko narednih redova…

Oni igrači sa najviše znanja i umeća iz oblasti sporta i slot igara će uspeti da se domognu karte i smeštaja za Mundijal, ali svi učesnici imaju jednu zajedničku benefit.

BONUS ZA KLAĐENJE – REGISTRUJ SE I OSVOJI 500 RSD

O čemu se radi? Nećemo mnogo okolišati već ćemo odmah preći na stvar…

Da biste mogli da budete deo regionalnog spektakla kao što je takmičenje IGRAJ ZA KATAR neophodno je da otvorite korisnički nalog na meridianbet.rs.

Registracija otvara veliku mogućnost, ali to nije sve. Kada postanete deo Meridianove porodice čeka vas jedan poklon koji će vas oboriti s nogu.

Odmah nakon otvaranja korisničkog naloga na meridianbet.rs inkasiraćete 500 RSD BONUSA BEZ USLOVA za online i uzivo kladjenje.

BONUS ZA KLAĐENJE – REGISTRUJ SE I OSVOJI 500 RSD

Ovakva prilika se ne propušta, zato zgrabite bonus i potom zaigrajte za to da preko Meridiana pokušate da se plasirate na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Kao što možete da vidite svi imaju pravo da učestvuju, a što je najvažnije pobednik može biti svako!

Nije moglo da bude lakše, zato za detaljnije informacije ispratite dešavanja na meridianbet.rs, kao i Meridian na društvenim mrežama

Uživajte!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.