Tiket dana (ponedeljak, 30.05.2022)

Tiket dana

Vikend za nama bio je dosta uzbudljiv, dobili smo novog prvaka Evrope, a naredna dva dana biće teško sastaviti ozbiljniji tiket. Već od srede kreće nova Liga nacija i situacija se popravlja. Kvote su podložne granicama.

KTP – Ekenas – 1x,0-2 @ 2.65 u Meridianbet

Polako prelazimo na praćenje skandinavskih liga. Ovo je utakmica finske druge lige u kojoj se sastaju dve ekipe sa velikim ambicijama koje nisu ispunile na startu sezone. Domaći tim iz Kotke je sakupio sedam bodova iz četiri utakmice, a jedino što funkcioniše po planu je odbrana. Mreža KTP-a se tresla samo tri puta, a na dve utakmice na domaćem terenu još nisu primili ni gol. Nisu se proslavili ni kao strelci, pa su na ta dva meča, protiv PEPO-a i TPS-a ukupno dali jedan gol. Ekenas je bolje plasiran, ima tri boda više, ali i jedan meč više odigran. I oni su mnogo uspešniji kao domaćini dok su na strani, na dva meča, uzeli jedan bod, postigavši samo jedan gol. U prethodnoj sezoni KTP je bio drugi, ali nije uspeo preko baraža da se dokopa elite, u koju je otišao samo prvoplasirani Oulu. Ekenas je tada bio četvrti, a i oni smatraju da mogu do društva najboljih posle ove sezone. Uglavnom, domaćin je favorit, ali bi možda gosti mogli do boda. Predlog je kombinacija duple šanse na KTP uz mali broj golova. Za 1x,0-2 kvota je 2.65 u kladionici Meridianbet.

Bran – Mjondalen- 1x,0-2 @ 2.46 u Meridianbet

Apsolutni derbi druge norveške lige igra se u Bergenu. Bran i Mjondalen su prethodne sezone igrali u elitnoj seriji, ali su morali rang niže i sada su među drugoligašima. To je bilo veliko iznenađenje, pogotovo kada je Bran u pitanju, pošto se radi o jednoj od najpoznatijih norveških ekipa. Ipak, izgleda da su i jedni i drugi rešili da se ekspresno vrate u društvo najboljih, pa posle skoro trećine prvenstva zauzimaju prva dva mesta. Mjondalen je prvi sa 22 boda, dok je Bran osvojio dva manje, ali ima i utakmicu manje odigranu. Mjondalen je prvi poraz doživeo u prethodnom kolu, potpuno neočekivano od Rajnhajma na svom terenu. Bran je to iskoristio i pobedom nad Kongsvingerom na strani prišao na samo dva boda. Tim iz Bergena bi mogao na čelo tabele ako slavi u međusobnom duelu sa Mjondalenom, ali je jasno da ih očekuje težak posao pošto je Mjondalen na tri dosadašnja gostovanja dva puta pobedio i jednom remizirao. Očekujemo zanimljiv meč, ali ne i mnogo golova koji su skoro pa pravilo u ovoj ligi. Naš predlog je dupla šansa na domaćina uz 0-2 gola. Za 1x,0-2 kvota je 2.46 u kladionici Meridianbet.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 6.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.